Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2024
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται από τη μαγευτική Φινλανδία την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2024, ως επίτιμος προσκεκλημένος της Φινλανδικής Πρεσβείας και της Παραμυθούπολης Λευκωσίας! Η γιορτινή του επίσκεψη ξεκινά με μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο GATE 22 HOTEL, το boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, που φημίζεται για τη φιλοξενία και την κομψή του αισθητική.
Το πρόγραμμα της άφιξης του Άγιου Βασίλη
• 18 Δεκεμβρίου Check-in στο GATE 22 HOTEL: Την ίδια μέρα το απόγευμα, στις 17:00, ο Άγιος Βασίλης θα κάνει check-in στο ξενοδοχείο, όπου θα διαμένει κατά την επίσκεψή του στη Λευκωσία. Οι επισκέπτες και φίλοι του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να τον δουν να φωτογραφίζεται στο φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου μέχρι τις 17:30.
• Χριστουγεννιάτικος περίπατος στη Λαϊκή Γειτονιά: Στις 17:30, ο Άγιος Βασίλης θα περπατήσει μαζί με μικρούς και μεγάλους στο γιορτινό χωριό της Λαϊκής Γειτονιάς, διαδίδοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με τραγούδια, ευχές και πολλές εκπλήξεις.
• Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης θα συνεχίσει τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειές του ως φιλοξενούμενος της Παραμυθούπολης Λευκωσίας στην Τάφρο Νταβίλα.

Το GATE 22 HOTEL, γνωστό για τη ζεστή του ατμόσφαιρα, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τα φετινά Χριστούγεννα, φιλοξενώντας έναν από τους πιο αγαπητούς επισκέπτες στον κόσμο!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών και νιώστε τον παλμό των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης με το GATE 22 HOTEL!
Σχετικά
Διαμονή στο χωριό: Το ανακαινισμένο boutique hotel που επέστρεψε και μας δίνει λόγο να ανέβουμε βουνό
Νέα επιλογή για διαμονή στον Πεδουλά μετά την πλήρη ανακαίνισή του, μας δίνει το ξενοδοχείο Elyssia
Ταξιδεύουμε από Πάφο με €14,99: Οι προσφορές της Ryanair για 7 υπέροχους προορισμούς
Μια αλλαγή παραστάσεων, λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και μια ευρωπαϊκή πόλη για εξερεύνηση
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται και σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»