Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Verde Caferesto: Το εντυπωσιακό all day cafe-resto του Metropolis Mall (εικόνες)

Ένα από τα μεγαλύτερα καφεστιατόρια του Metropolis Mall...

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τo Café & Caferesto είναι το καφεστιατόριο έκπληξη της PHC Franchised Restaurants Ltd που μας πρωτοσυστήθηκε στο Nicosia Mall κενρδίζοντας τόσο τις εντυπώσεις όσο και τον ουρανίσκο μας! 

To Verde Caferesto, μόλις απέκτησε ένα ακόμα αδερφάκι, αυτή τη φορά στο ολοκαίνουριο Metropolis Mall at Larnaca που άνοιξε τις πόρτες του στις 16 Σεπτεμβρίου.

To ολοκαίνουριο Verde είναι ένα από τα μεγαλύτερα καφεστιατόρια του Metropolis Mall με πέραν των 230 θέσεων εσωτερικά και εξωτερικά και βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.

Eκεί μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα και ποτά από το πλούσιο μενού του σε ένα καταπράσινο, φιλόξενο περιβάλλον που τόσο αγαπήθηκε και χαρακτηρίζει το brand.

Στο Verde θα βρείτε ό,τι αναζητάτε καθώς το all-day μενού του περιλαμβάνει εκτός άλλων πρόγευμα, δροσερές σαλάτες, ιταλικές μακαρονάδες, δημιουργικά burger, απολαυστικά γλυκά, φρέσκους χυμούς, smoothies και κοκτέιλ καθώς και πλούσιες επιλογές σε vegetarian πιάτα για όλες τις ώρες της ημέρας, πάντα όμως σε προσιτές τιμές.

Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας το Verde Caferesto υπόσχεται να σας εκπλήξει τόσο με το χώρο του όσο και με τις απολαυστικές του γεύσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close