Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ξέρουμε πού θα φας γκουρμέ πίτσα στην Κύπρο

Ευφάνταστες γεύσεις που προέκυψαν από το πάντρεμα της πίτσας με την κυπριακή παράδοση

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η πίτσα για πολλούς ανήκει στην κατηγορία του γρήγορου και πρόχειρου φαγητού και όχι άδικα. Όμως υπάρχει και η άλλη πίτσα. Αυτή που γίνεται με μυστικές συνταγές, αυστηρά ποιοτικά υλικά και πρώτες ύλες, αλλά και ζυμάρι που θα λατρέψεις.

Όπως ακριβώς δηλαδή και στο The Modern Kitchen, το μικρό εστιατόριο της παλιάς Λεμεσού, όπου εδώ η πίτσα είναι μια μικρή ιεροτελεστεία. Οι ονομασίες και οι συνταγές δεν είναι αυτές που θα βρεις αλλού, αφού πίσω από τα υλικά υπάρχουν και secret ingredients που δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στην πίτσα.

Το “The Modern Kitchen” φτιάχνει την πιο gourmet και πιο ευφάνταστη πίτσα της Κύπρου. Και παρόλο που μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας (την 1η  Οκτώβριου κλείνει ένα χρόνο), η φήμη του εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα που δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις! 

Πώς έγινε το “The Modern Kitchen” νούμερο 1 σε… ούτε 1 χρόνο; 
Αν αναλογιστούμε ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή για το χώρο της εστίασης, τότε το κατόρθωμά τους φαντάζει ακόμα μεγαλύτερο. Αυτό όμως ακριβώς αποτέλεσε την έμπνευση και λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη των δημιουργών τού “The Modern Kitchen”, που θέλησαν να δώσουν χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο προσφέροντάς τους διαφορετικές, ιδιαίτερες και φυσικά πεντανόστιμες γεύσεις! 

Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο εμπνευστής και δημιουργός του ευφάνταστου μενού του εστιατορίου, γνωστός ως “Billythecook”, «Μπορώ να αλλάξω τη διάθεση του κόσμου με το φαγητό και αυτό είναι πραγματική ευλογία για εμένα, το να βλέπω δηλαδή τους ανθρώπους να χαμογελούν και να ξεχνούν για λίγο τα προβλήματά τους σε αυτούς τους περίεργους και δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν φαίνεται πως οι δημιουργοί του “The Modern Kitchen” έχουν επιτύχει τον στόχο τους στον απόλυτο βαθμό! Και εκεί που λέγαμε ότι δεν μπορούμε να αγαπήσουμε περισσότερο ένα ήδη τόσο αγαπημένο φαγητό, οι πίτσες του “The Modern Kitchen” μας έκαναν να ξαναδούμε την πίτσα με άλλο μάτι και να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο “Google” αντιλαμβάνεται κανείς την αγάπη του κόσμου για αυτές τις πολύ ιδιαίτερες και ποιοτικότατες γεύσεις, αφού σε 55 κριτικές το εστιατόριο διατηρεί το απόλυτο άριστα (5/5). 

Πρωτοπόροι στις γεύσεις, σχολαστικοί με την ποιότητα! 
Το δίπτυχο της επιτυχίας του “The Modern Kitchen” μπορεί να φαντάζει απλό στη θεωρία αλλά στην πράξη είναι αρκετά απαιτητικό και δύσκολο γιατί θέλει απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια: Δημιουργικοί συνδυασμοί, οι οποίοι συνθέτουν μοναδικές γεύσεις με κύριο συστατικό τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά.

Χαρακτηριστικό δείγμα για την προσοχή που αποδίδουν στην ποιότητα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η επιτυχία τους δεν είναι τυχαία, είναι ότι δεν χρησιμοποιούν μαγιά για την παραγωγή της ζύμης τους, ενώ για την παραγωγή του ψωμιού τους χρησιμοποιούν μόνο τοπικό αλεύρι. Ακόμη, φτιάχνουν και δικό τους προζυμένιο ψωμί. 

Πίτσες που ξεχωρίζουν!
Αφήσαμε λοιπόν το καλύτερο για το τέλος! Γιατί τώρα ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε τις άκρως ιδιαίτερες και γευστικότατες πίτσες που μπορείς να δοκιμάσεις αποκλειστικά στο “The Modern Kitchen”, εμπνευσμένες από την κυπριακή παράδοση. Δώσε βάση και καλού κακού κράτα σημειώσεις, για να ξέρεις τι πρέπει να βάλεις στα οπωσδήποτε: Πίτσα με σεφταλιά και κρεμμύδι (ντομάτα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, σεφταλιά, λευκό κρεμμύδι), πίτσα με παστουρμά (ντομάτα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, παστουρμάς), πίτσα με λουκάνικο τσορίθο (ντομάτα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, ισπανικό τσορίθο) και πίτσα… κούπα (ντομάτα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, κους κους, κυπριακός χοιρινός κιμάς, λεμόνι)!

Μπορείς να συνδυάσεις τις αγαπημένες σου γεύσεις με τοπικό ή γαλλικό κρασί και με τοπικές ή γερμανικές μπύρες. 

Επίσης στο “The Modern Kitchen” θα βρεις και μια ακόμα πιο ξεχωριστή και άκρως gourmet πίτσα για VIP καταστάσεις, που σπάνια συναντάς όχι μόνο στην Κύπρο αλλά ίσως και σε ολόκληρη την Ευρώπη: Την πίτσα με… χαβιάρι! Αποτελείται από χαβιάρι Ουρουγουάης, sour cream, shallots (είδος κρεμμυδιού) και φύλλα χρυσού! Ναι καλά διάβασες φύλλα χρυσού (γι’ αυτό άλλωστε και η τιμή της ανέρχεται στα 1000 ευρώ, ενώ φτιάχνεται μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας). Σερβίρεται με ένα μπουκάλι σαμπάνιας “Dom Perignon”, ώστε να ολοκληρωθεί ιδανικά η απόλυτη VIP εμπειρία. 

Τέλος στο “The Modern Kitchen” έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη διαδικασία παρασκευής των αγαπημένων σου γεύσεων κατευθείαν από την κουζίνα τους, ώστε να δεις και με τα ίδια σου τα μάτια ότι τα πάντα εκεί φτιάχνονται με πολλή προσοχή και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη και μεράκι! 

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις και εσύ αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που μόνο το “The Modern Kitchen” μπορεί να σου προσφέρει δεν έχεις παρά να κάνεις άμεσα την κράτησή σου και αυτό γιατί υπάρχουν προκρατήσεις για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων μπροστά. Βλέπεις δεν είσαι ο μόνος που θέλει να γευτεί κάτι τόσο ξεχωριστό, γι’ αυτό βιάσου! 

Εναλλακτικά παράγγειλε delivery για το σπίτι μέσω boltfood_cy, foodycy, wolt.cyprus και wolf.

The Modern Kitchen (99714162) Ελλάδος 8-10, παλιά Λεμεσός. Τρ-Κ 12.00-23.00.
Websitewww.themodernkitchengroup.com/
Facebook: The Modern Kitchen
InstagramThe Modern Kitchen

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close