Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

1α Cyprus Corporate Games: Μία μέρα γεμάτη ενέργεια, ανταγωνισμό και διασκέδαση

Ένα fun day αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται τον Οκτώβριο στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Corporate Games είναι μια γιορτή του αθλητισμού που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Τώρα έρχεται και στην Κύπρο.

Τα 1α Cyprus Corporate Games θα πραγματοποιηθούν στις 16 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, υπό τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού. Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια, ανταγωνισμό και διασκέδαση. 

Στην ημερίδα αυτή, θα διεξάγονται πολλαπλά αθλήματα και δραστηριότητες σε έναν ενιαίο χώρο και απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο. 

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, εγγράφοντας μια ή και περισσότερες ομάδες. Οι υπαλλήλοι που θα εγγραφούν, θα αγωνίζονται σε προκαθορισμένα αθλητικά τουρνουά όπως Futsal, Basket, Volleyball, Tug of War, Fifa PS, Cross Training Challenge, Connect-4. Μουσική, παγωμένη μπύρα και διαγωνισμοί θα προσφέρουν ένα τόνο διασκέδασης στην όλη ημέρα. 

Όλοι έχουν την ευκαιρία για συμμετοχή, ανεξαρτήτως φύλου και αθλητικού επιπέδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ηeritage Private School.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για όλους: συγγενείς, φίλους, παιδιά, τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας. Τελετή απονομής βραβείων για τις νικήτριες εταιρείες, παρέχοντας τρόπαια και μετάλλια.

Σημαντικό μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», συμβάλλοντας έτσι στην έμπρακτη στήριξη  των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Οι εγγραφές άρχισαν! Μπορείτε να εγγράψετε τις ομάδες στη σελίδα www.ccgames.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στο 700 700 39.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close