News , Guide

Κυπριακή εταιρεία ανάμεσα στους καλύτερους χώρους εργασίας της Ευρώπης για το 2021

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη για το έτος 2021 (150 Europe’s Best Workplaces™ 2021), από το Great Place to Work®

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ έχει συμπεριληφθεί στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη για το έτος 2021 (150 Europe’s Best Workplaces™ 2021), από το Great Place to Work® σε συνεργασία με το The Economist Group.

Το Great Place to Work®, η παγκόσμια αρχή για την κουλτούρα του εργασιακού χώ-ρου, κατατάσσει την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, στον αριθμό 33 στις 50 Καλύτε-ρες Μεσαίου Μεγέθους Εταιρείες στην Ευρώπη 2021 με αριθμό προσωπικού μέχρι 499.

Για να ανακηρυχθούν ως οι καλύτερες στην Ευρώπη, οι εταιρείες πρώτα κατατάχθη-καν υψηλά στις εθνικές λίστες Great Place to Work-Best Workplaces™. Το Great Place to Work® προσδιορίζει τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ευρώπη αναλύοντας τα προγράμματα εργασίας των εταιρειών και ερευνώντας στην Ευρώπη μόνο, πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενους σε πολλές χώρες σχετικά με τους βασικούς παράγοντες που δημιουργούν εξαιρετικούς χώρους εργασίας για όλους.
 
Για να ληφθούν υπόψη, οι εταιρείες πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν ως εξαιρετικές στην τοπική τους περιοχή εμφανιζόμενες σε έναν ή περισσότερους από τους καταλό-γους των καλύτερων εργασιακών χώρων στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δα-νία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του 2020 ή αρ-χές του 2021. Αυτή η αναγνώριση βασίζεται σε εμπιστευτικά δεδομένα έρευνας που αξιολογούν τις εμπειρίες των εργαζομένων, από την εμπιστοσύνη, την καινοτομία, τις αξίες της εταιρείας και την ηγεσία. Οι εταιρείες αξιολογούνται επίσης για το πόσο καλά δημιουργούν μια καλή εμπειρία εργασίας για όλο το προσωπικό.
 
Η Doreen Demirdjian, HR Manager της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, δήλωσε «Εί-μαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη διάκριση, που αναγνωρίζει ότι όλοι οι συνάδελ-φοι μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό περιβάλλον εργασίας. Το αν-θρώπινο δυναμικό μας είναι ο πυρήνας στη δημιουργία αυτού του θετικού εργασιακού περιβάλλοντος!».

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close