Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Σ' αυτό το εργαστήρι θα μάθουμε να μαγειρεύουμε υγιεινά

Έρχεται ένα μοναδικό εργαστήρι μαγειρικής όπουθα μάθουμε και θα δοκιμάσουμε υγιεινές και νόστιμες συνταγές

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ελάτε να μαγειρέψουμε -και να φάμε- υγιεινά και νόστιμα! Ένα μοναδικό εργαστήρι που καταρρίπτει την εσφαλμένη εντύπωση πως η ισορροπημένη υγιεινή διατροφή σημαίνει καταπίεση, δυσκολία και μονότονη γεύση!

Σε αυτό το πρακτικό, διαδραστικό εργαστήρι, η Ιάνθη θα μας καθοδηγήσει στη διαδικασία προετοιμασίας υγιεινών νόστιμων πιάτων, ενώ θα μοιραστεί χρήσιμες συμβουλές, διατροφικές πληροφορίες, και την αγάπη της για το υγιεινό μαγείρεμα, πριν καθίσουμε στο τραπέζι μαζί για να απολαύσουμε ένα δείπνο μαγειρεμένο από... τα χεράκια σας!

Σ' αυτό το εργαστήρι θα γνωρίσουμε και την Ιάνθη, η οποία απολαμβάνει να μαγειρεύει και να μοιράζεται τις γνώσεις της για υγιεινή νόστιμη διατροφή. Αφότου αποχώρησε από το “Silver Pot”, το οποίο συνδημιούργησε και διεύθυνε για 4 χρόνια, δημιούργησε το “Love Bites”, που προσφέρει μικρής κλίμακας υπηρεσίες τροφοδοσίας, home-cooking και εργαστήρια μαγειρικής.

Τι θα φτιάξουμε εκεί:
- χορτοφαγικά μπιφτέκια με ρεβίθια, κολοκυθάκια και ταχίνι
- rainbow σαλάτα με κινόα, φρέσκα βότανα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
- βίγκαν τσίσκεϊκ
*όλα χωρίς γλουτένη, χωρίς αυγά, χωρίς γαλακτοκομικά, και χωρίς ζάχαρη!

Κόστος συμμετοχής: €35

Το κόστος περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο μάθημα μαγειρικής, τυπωμένες συνταγές, και πλήρες γεύμα φτιαγμένο μόνο με υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο Wellbeing Center Nicosia (Αλέξανδρου Παναγούλη 28, Αρχάγγελος, Λευκωσία). Η συμμετοχή γίνεται μόνο με προπληρωμή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, στείλτε μήνυμα στη σελίδα “Love Bites” ή στη σελίδα του “Wellness Center Nicosia”.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close