Cine News , Κινηματογράφος

Τέλος το «The Queen’s Gambit»

Το τσεκ ματ της Μπεθ Χάρμον δεν θα έχει συνέχεια, ούτε σίκουελ, τίποτα.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί η σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit» να σάρωσε στα φετινά Emmy, φεύγοντας από την τελετή απονομής με 11 βραβεία, μεταξύ αυτών Καλύτερης Μίνι Σειράς και Σκηνοθεσίας (αν και η Άνια Τέιλορ - Τζόι έχασε τελικά το Α΄ Γυναικείου Ρόλου από την Κέιτ Γουίνσλετ), ωστόσο η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα, και τώρα τί, είναι «τίποτα».

Η ομάδα πίσω από τη σειρά - φαινόμενο που έφερε ξανά το σκάκι στη μόδα, αποκάλυψε σε διαδικτυακό πάνελ ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε δεύτερη σεζόν, ούτε σίκουελ, ούτε follow-up ταινία, τίποτα.

Μιλώντας στο Deadline, ο δημιουργός της σειράς Σκοτ Φρανκ αναφέρθηκε στον προβληματισμό που μοιραία έχουν τόσο οι δημιουργοί όσο και οι φαν όταν μία μίνι σειρά γίνεται μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν έχει πλέον (δημιουργικά, μιλώντας) να στραφεί κάπου αλλού.

«Αισθάνομαι ότι είπαμε την ιστορία που θέλαμε να πούμε και ανησυχώ - επιτρέψτε μου να το θέσω διαφορετικά -φοβάμαι, ότι αν προσπαθήσουμε να πούμε περισσότερα, θα καταστρέψουμε αυτό που έχουμε ήδη πει», δήλωσε ο Φρανκ.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και ο εκτελεστικός παραγωγός Γουίλιαμ Χόλμπεργκ είπαν ότι θα συνεργαστούν ξανά με την Άνια Τέιλορ - Τζόι σε άλλο πρότζεκτ.

Η σειρά, μεταφορά του μυθιστορήματος του Γουόλτερ Τέβις, που αφηγείται την ιστορία της Μπεθ Χάρμον, ενός κοριτσιού που μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο τη δεκαετία του 1950 και ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι, αντιμετωπίζοντας μεγάλους παίκτες σε διεθνή τουρνουά, έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2020. Ήταν η μίνι σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην πλατφόρμα, καθώς την παρακολούθησαν περισσότερα από 62 εκατ. νοικοκυριά.

Με πληροφορίες από Collider

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close