Μουσική , Music News

Η Josephine μπήκε σε billboard στην Times Square (εικόνες)

Η Josephine έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η Josephine, το «χρυσό κορίτσι» της ελληνικής δισκογραφίας που μας χαρίζει διαδοχικές no1 επιτυχίες και μοναδικές live εμφανίσεις, ξεπέρασε τα σύνορα, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η Josephine έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Josephine, η μοναδική γυναίκα τραγουδίστρια που απέσπασε δύο βραβεία στα φετινά Mad VMA (καλύτερο pop video για το «Εγώ» και καλύτερο ντουέτο για το «Fimi» με τον Mad Clip) είναι στην playlist με το «Παλιόπαιδο», που περιλαμβάνεται στο πρώτο album της καριέρας της με τίτλο «100%». Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Παλιόπαιδο» αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε viral στα social media και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύρια digital streams και 6,2 εκατομμύρια views στο YouTube όπου «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των trends.

Η Josephine φιγουράρει στο παγκόσμιο playlist ανάμεσα σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως η Camila Cabello, ενώ πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close