Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτές είναι οι νέες ντιζαϊνάτες σουίτες για διαμονή στην καρδιά της Λευκωσίας

Το“Urban Habitat Executive Suites” θα σε περιμένει για να σου προσφέρει απόλυτη φιλοξενία στην καρδιά της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021

Όταν σκεφτόμαστε πολυήμερη εκδρομή στην Κύπρο και διαμονή σε ξενοδοχείο, η Λευκωσία δεν μας περνά καν από το μυαλό ως πιθανή επιλογή.

Κι όμως η Λευκωσία μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ ενδιαφέρων εναλλακτικός προορισμός, γεμάτος με σημαντικά αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και πληθώρα ιδιαίτερων και πολύ αξιόλογων μπαρ, καφέ και εστιατορίων που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις και να απολαύσεις!

Ακόμη, η Λευκωσία ενδείκνυται και για τους λάτρεις του shopping, αφού σε αυτή είναι σίγουρο ότι θα βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν! 

Ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά πού θα μείνουμε; 
Η αλήθεια είναι πως αν ζητούσε κανείς τη γνώμη σου για διαμονή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Κύπρου, θα είχες τουλάχιστον μια αξιόλογη επιλογή να του προτείνεις. Όσον αφορά στη Λευκωσία όμως, στο συγκεκριμένο κομμάτι επικρατεί το απόλυτο κενό στο μυαλό σου… 

Μην ανησυχείς, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Μια πολύ αξιόλογη επιλογή για διαμονή με άνεση και στυλ στην πρωτεύουσα είναι το “Urban Habitat Executive Suites”. 

Βρίσκεται σε πολύ προνομιακή τοποθεσία, απέχοντας μόλις μια ανάσα (περίπου 10 λεπτά με τα πόδια) από το ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας και την περίφημη οδό Λήδρας, αλλά και όλα τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, το “Urban Habitat Executive Suites”, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να εξερευνήσεις το κέντρο της Λευκωσίας εύκολα και γρήγορα, ακόμη και χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου. 

Στο “Urban Habitat Executive Suites” θα σε περιμένουν υπέροχα, κομψά δωμάτια με υπερσύγχρονο, πολυτελές design και θα σου προσφερθούν όλες οι απαραίτητες ανέσεις, ώστε το μόνο που να σε απασχολεί να είναι η εξερεύνηση της πόλης.

Επιπλέον στο συγκεκριμένο κατάλυμα θα σε περιμένει μοναδική θέα με την πόλη της Λευκωσίας να απλώνεται μπροστά από τα παράθυρα του δωματίου σου. 

Εάν όλα αυτά σου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντα και δελεαστικά, ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εναλλακτική εξόρμηση μακριά από τα συνηθισμένα και να απολαύσεις όλα αυτά τα μοναδικά πράγματα που μόνο η πρωτεύουσα μπορεί να σου προσφέρει, σε συνδυασμό με την απόλυτη φιλοξενία του “Urban Habitat Executive Suites”.

Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις πατήστε εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close