Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα κάβα της Λευκωσίας είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην μπίρα!

Μία κάβα η οποία διαθέτειαποκλειστικά και μόνο μπύρα είναι πια γεγονός και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η νέα κάβα της πρωτεύουσας, ονομάζεται RBeer Boutique και έβαλε στόχο να μας ξεδιψάσει με μπίρες δροσερές, πολύπλοκες και απροσδόκητες. Μπίρες με καταγωγή από το Βέλγιο και μόνο, που ο αριθμός τους και μόνο θα σε ξετρελάνει! 

Μία κάβα η οποία διαθέτει αποκλειστικά και μόνο μπύρα απ΄οτο  είναι πια γεγονός και στην Κύπρο!

Στο ίδιο κτήριο όπου βρίσκεται και το Reckless Bar στη Λευκωσία, ένας νέος χώρος για τους λάτρεις τις μπύρας έκανε την εμφάνισή του, με όρεξη και διάθεση να αλλάξει τον τρόπο που οι Κύπριοι αντιμετωπίζουν την μπύρα.

"Η ιδέα γεννήθηκε προ δεκαετίας και άρχισε η υλοποίησή της σε μια μικρογραφία, στο πατάρι της μπυραρίας μας Reckless, όπου τέθηκαν οι βάσεις. Όμως λόγω της χωρητικότητας η απόδοση δεν ήταν η προσδοκώμενη, έτσι με δειλά βήματα ξεκίνησε η υλοποίηση της κάβας. Η τριβή με το αντικείμενο και η αέναη ενημέρωση δημιούργησε το όραμα της μεγαλύτερης ιδέας. H δε απόφαση για το χώρο ήταν καθαρά θέμα τοποθεσίας, εφόσον βρίσκεται στο ίδιο κτήριο με την Reckless".

Ο εσωτερικός χώρος έχει την άπλα του, και πρόσφατα γέμισε με τις μπίρες που οι θαμώνες μπορούν να αναζητήσουν. "Στην κάβα καταρχάς θα βρείτε το μεράκι της δημιουργίας μαζί με πλειάδα βελγικών μπυρών. Στο 85% των μπυρών μάλιστα, έχουμε την αποκλειστικότητα". Εκτός από τη μεγάλη συλλογή ετικετών αποκλεισιτκά από το Βέλγιο, μπορείς να βρεις επίσης πλήθος ποτηριών, σε διαφορά μεγέθη και σχέδια.

Όλες αυτές οι μπίρες διατίθεται προς το παρόν αποκλειστικά για αγορά, αλλά στα άμεσα σχέδια των ιδιοκτητών είναι να παρέχουν τη δυνατότητα να σε  μυήσουν στη γευσιγνωσία της μπύρας.

Ωστόσο τα σχέδια των ιδιοκτητών του δεν μένουν εδώ! "Υπάρχουν πλάνα και σχέδια για το εγγύτερο και όχι μόνο μέλλον, τα οποία θα προτιμούσαμε να σας παρουσιάσουμε όταν είμαστε έτοιμοι να τα υλοποιήσουμε. Προς το παρόν θα υπάρχουν προωθητικές ενέργειες των υφιστάμενων μπυρών". 

(22 522143) Μιχάλη Παρίδη 2Β, Έγκωμη, Λευκωσία.
FacebookRBeer Boutique

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close