Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η απόλυτη μονοήμερη εξόρμηση για το τριήμερο

ΗΜαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα προορισμό για όλους, για κάθε στιγμή της ημέρας!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021

Το πρώτο τριήμερο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών, και σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης και εξερεύνησης, επιτρέποντάς μας να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητά μας.

Είτε κανονίσατε τριήμερο είτε προτιμάτε να συνδυάσετε μονοήμερες εκδρομές, αν βρεθείτε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία αποτελεί ένα προορισμό για όλους, για κάθε στιγμή της ημέρας!

Η μέρα ξεκινά φυσικά με καφέ και συνοδευτικά σνακ στο Coffee Berry δίπλα στη θάλασσα, χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο και τα ελλιμενισμένα σκάφη – ότι πρέπει δηλαδή για να περάσεις ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο πρωινό. Η όλη εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο από την ανανεωμένη αρχιτεκτονική του καταστήματος, η οποία χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό. 

Στη συνέχεια, προτείνουμε μια χαλαρή βόλτα στο χώρο για να διαπιστώσετε από μόνοι σας γιατί το συγκεκριμένο έργο χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία ανάπτυξη μικτής χρήσης στο νησί. Με τα έργα να προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, η Μαρίνα Αγίας Νάπας ξεκίνησε ήδη να παίρνει μορφή, κάνοντας άπαντες να ανυπομονούν για την ολοκλήρωση του έργου. Πιο συγκεκριμένα, στην εμπορική ζώνη – η οποία λειτουργεί σε πιλοτική φάση, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία στησίματος το εκλεπτυσμένο fine dining εστιατόριο L’Atelier de Joël Robuchon, καθώς και το casual και παράλληλα εκλεκτό delicatessen Le Deli Robuchon. Τα δύο εστιατόρια θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό την άνοιξη του 2022, φέρνοντας στην Κύπρο την κληρονομιά του Γάλλου σεφ με τα 32 αστέρια Michelin.

Στην οικιστική ανάπτυξη του έργου, μπορείτε να δείτε τις επαύλεις καθώς και τις εργασίες που επιτελούνται στον Ανατολικό Πύργο (East Tower) ο οποίος βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της μαρίνας και βρίσκεται στην κατασκευή του 17ου ορόφου - αποτελώντας ήδη το πιο ψηλό κτίριο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τόσο ο Ανατολικός, όσο και ο Δυτικός Πύργος (West Tower), ο οποίος βρίσκεται σε μια πιο ήσυχη περιοχή της ανάπτυξης, αποτελούν τους πρώτους twisting towers στην Κύπρο, και συγκαταλέγονται στη λίστα με τα 32 μόλις περιστρεφόμενα κτίρια παγκοσμίως. 

Συνεχίζοντας τη βόλτα σας, προτείνουμε να περάσετε την υπόλοιπη μέρα στο Riva Beachouse, το εντυπωσιακό all-day beachouse που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα προς την Αγία Θέκλα. Με τις καιρικές συνθήκες να το επιτρέπουν ακόμα, μπορείτε να χαλαρώσετε στην οργανωμένη παραλία μπροστά από το Riva Beachouse ή ακόμη και στην πισίνα του. Για μεσημεριανό, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου. Ο φημισμένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, υπογράφει πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα», παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Crew Lounge αποτελεί ακόμα μια επιλογή, προσφέροντας ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας καφέ καθώς και κρύα και ζεστή κουζίνα.

Τελειώνοντας τη μέρα, μπορείτε να περάσετε από το νέο Αλφαμέγα Convenience Store, για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα για το σπίτι ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα για το τριήμερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αλφαμέγα είναι το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, εξυπηρετώντας τις βασικές ανάγκες των επισκεπτών ημερησίως από τις 8πμ. έως τις 10μμ. τους καλοκαιρινούς μήνες.

Extra Tip: Χρησιμοποιήστε το νέο χώρο στάθμευσης της μαρίνας που βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής ζώνης, σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπηρεσίες. Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα, με τη στάθμευση να παρέχεται δωρεάν (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα marinaayianapa.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 23 300 500.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close