Μουσική , Συναυλίες & Events

5 βραδιές γεμάτες μουσική από τον δήμο Λατσιών

Από αφιέρωμα στον Χατζιδάκι, μέχρι παραδοσιακές μουσικές

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Λατσιών παρουσιάζει 5 παραστάσεις, γεμάτες μουσική και χορό. 

Συγκεκριμένα: 

ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
"Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι".
Πέντε διακεκριμένοι Κύπριοι μουσικοί, συμπορεύονται υπό τους ήχους των κύκλων: "Reflections", "Ρωμαϊκή αγορά", "Το χαμόγελο της Τζοκόντας", "Πορνογραφία", "Τα παράλογα" καθώς και τα κινηματογραφικά και θεατρικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι.
Τα φεγγάρια, ο έρωτας, η απώλεια, η πολιτική, ο κινηματογράφος, το θέατρο, αποτελούν μερικές μόνο πτυχές μιας βραδιάς που υπόσχεται την κάθαρση μέσα από ένα γεμάτο βιώματα ταξίδι.
Λαμβάνουν μέρος Παυλίνα Κωνσταντοπούλου – κιθάρα/φωνή/επιμέλεια προγράμματος, Παύλος Μιχαηλίδης – βιολί, Μάριος Νικολάου – κρουστά, Ανδρέας Παπαπέτρου – πιάνο/ ακορντεόν και Νικόλας Τρύφωνος – κοντραμπάσο.

ΠΕΜΠΤΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Από το ρεμπέτικο στο Λαϊκό τραγούδι», 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και άλλοι. Ο Λαογραφικός Όμιλος «Το Βήμα» συνοδευόμενος από πολυμελές μουσικό σχήμα, ξεκινά με ένα χορευτικό ταξίδι από Μικρά Ασία και συνεχίζει με μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού που σημάδεψαν τον περασμένο αιώνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
«Τα τραγούδια της Καρδιάς μας», 
με τον Κούλη Θεοδώρου, την Μαρία Θεοδότου και τον Δημήτρη Μεσημέρη στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών. 
Πρόκειται για μια παράσταση που αποτελείται από τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε στις παρέες, στις συναυλίες, στις χαρές και στις λύπες μας. Η μπαλάντα συναντά το λαϊκό μέσα από ένα υπέροχο μωσαϊκό μουσικών χρωμάτων. 
Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μάνου Λοΐζου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μίκη Θεοδωράκη, Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τόσων άλλων, απλά μας επιβεβαιώνουν ότι χωρίς μουσική δεν υπάρχει ζωή.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Βασιλική Χατζηαδάμου σε ένα σεργιάνι από την παράδοση της Κύπρου  και τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο μέχρι τους σύγχρονους συνθέτες και στιχουργούς που σημάδεψαν το Ελληνικό τραγούδι, με τίτλο «Ραντεβού σαν περιμένω», στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών.  Συνοδεύουν οι μουσικοί Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί),  Γιώργος Δημητρίου (λαούτο, μπουζούκι), Στέφανος Μελετίου (τύμπανα και κρουστά), Παναγιώτης Ασίκκης (μπάσο) και  Νικόλας Μελής (πιάνο).

ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 8:00μ.μ.
Το μουσικό σχήμα ΕΠΩΔΟΙ
παρουσιάζει την «Μουσικοχορευτική περιδιάβαση στο Ελληνικό έντεχνο, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι». Λαμβάνουν μέρος οι μουσικοί Ζήνωνας Καικίτης, Γιάννης Ρωσταντής, Άνδρος Κωνσταντίνου, Νίκος Παπαευριπίδης, Άνδρος Ανδρέου, Χαράλαμπος Γιαννακαράς, Μίμης Κέκκου, Γιάννης Τζοβάνης, Μάριος Λοίζου, Νίκη Κωνσταντίνου, Έλενα Κουνέ και Ελευθέρια Χριστοφόρου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Μίμη Κέκκου. Συμμετέχει η σχολή χορού Ηρακλέους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Εισιτήρια διαδικτυακά από το Tickethour.com.cy ή από τα Box office των καταστημάτων ACS Courier. (Κατάστημα Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 33 στα Λατσιά).
Εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο του Θεάτρου μια  ωρα από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων λόγω διαταγμάτων που αφορούν την πανδημία.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ:
Η είσοδος επιτρέπεται μόνον με SAFE PASS. 
Μέτρα Ασφάλειας κατά του Covid – 19.
Οι συναυλίες - παραστάσεις είναι ανοιχτές για όλους, είτε με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε με αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους 6 μήνες, είτε με αρνητικό τεστ (rapid ή PCR) 72 ωρών.
Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο). 

Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών Αρχών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close