8 October 2021
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έρχεται το Oktoberfest, μία γιορτή με άφθονη μπύρα, λουκάνικα και μπρέτσελ

Άφθονη draught μπύρα, μπρέτσελ, και νόστιμο φαγητό από διάφορες κουζίνες εντός της Αγοράς Λεμεσού.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2021

Αν θέλεις να ζήσεις ένα αυθεντικό Oktoberfest και δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς μέχρι το Μόναχο, τότε ακολούθησε το δρόμο που θα σε οδηγήσει στο PUNKRAFT BAR στην Αγορά Λεμεσού, εκεί όπου έχουν προετοιμάσει για εμάς ένα κεφάτο festival αφιερωμένο στην μπύρα!


 
Άλλωστε το PUNKRAFT BAR αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις μπύρα, μιας και έχεις επιλογή από 61 μοναδικές ετικέτες μπύρας σε μπουκάλι και 13 draughts από κυπριακές, ελληνικές, βελγικές, γερμανικές και άλλες ζυθοποιίες.
 
Εδώ λοιπόν, την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ η μπύρα θα ρέει άφθονη.

Live link και μουσική από DJ θα πλαισιώνουν το festival, ενώ πολλές είναι και οι μπιροεκπλήξεις που περιμένουν τους παρευρισκόμενους.


 
Και το καλύτερο από όλα, θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε διαφόρων ειδών μπύρες καθώς στο πλαίσιο του Festival θα πραγματοποιηθεί beer tasting, ενώ θα δοκιμάσουμε γερμανικά λουκάνικα και μπρέτσελ.
 
Στον χώρο της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού το PUNKRAFT BAR θα δώσει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους φίλους του Oktoberfest να μπουν στο κλίμα της γερμανικής κουλτούρας, αλλά και να απολαύσουν ποιοτικό street food από τις διάφορες κουζίνες που στεγάζονται στην ΑΓΟΡΑ  Λεμεσού. Οι ειδικοί του PUNKRAFT BAR θα αναλάβουν να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για τους σωστούς συνδυασμούς μπύρας και φαγητού. 
 
Και για όσους δεν είναι λάτρεις της μπύρας αλλά θα ακολουθήσουν την παρέα, ζητήστε από την ομάδα του PUNKRAFT BAR ένα από τα εμπνευσμένα τους cocktail. Δεν θα το μετανιώσεις.
 
Την Παρασκευή λοιπόν δίνουμε ραντεβού εκεί!

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close