Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 υπέροχα εστιατόρια για ένα ρομαντικό δείπνο

Τα ιδανικά εστιατόρια στην Κύπρο για το πρώτο ραντεβού, την επέτειό σας ή απλώς για ένα ρομαντικό δείπνο με το άλλο σας μισό.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2021

Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε εναντίον των εξόδων για… σουβλάκια ή μεζέδες σε κάποιο ταβερνάκι –ίσα-ίσα, θα βρείτε πολλές τέτοιες οικονομικές προτάσεις στις στήλες του Check in Cyprus– αλλά σε ειδικές περιστάσεις, όπως μία επέτειος, γενέθλια, το πρώτο ραντεβού ή απλώς ένα ρομαντικό δείπνο, κάτι ελαφρώς πιο εξεζητημένο δεν έβλαψε κανέναν. Ούτε καν την τσέπη μας**!

Όταν από το στομάχι περνά ο έρωτας (και αντιστρόφως), εμείς απλώς φροντίζουμε να εντοπίσουμε τα πιο ιδανικά σημεία Κύπρου, για να ζήσετε το ιδανικό ραντεβού με θέα, χαμηλή μουσική και ωραίες γεύσεις.

Τα πιο κάτω εστιατόρια είναι σίγουρα ρομαντικά! 

Artima Bistro
Πολυβραβευμένο εστιατόριο που στεγάζεται στο αναπαλαιωμένο, πετρόκτιστο κτίριο, που λειτουργούσε κατά τον 20ό αιώνα ως αποθήκη εμπορευμάτων, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία που απολαμβάνει μοναδική θέα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού. Ο προσεγμένα διατηρητέος εσωτερικός χώρος του εστιατορίου προβάλλει έναν μοναδικό χαρακτήρα σε ένα σύγχρονο και κομψό περιβάλλον. Η δε αυθεντική μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές και άριστες πρώτες ύλες είναι οι βασικοί λόγοι για να απολαύσει κι ο πιο απαιτητικός της γεύσης ποιοτική κουζίνα στην καρδιά της πόλης, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια του νησιού. 
(25820466) Χαρουπόμυλος Λανίτη, Λεμεσός.

Celeste Restaurant
Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο Céleste αντικατοπτρίζει την έννοια του σύγχρονου φαγητού. Με την επιλογή από set menus και πολυτελείς θεματικούς μπουφέδες που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο, την κομψή διακόσμηση και τη διακριτικά προσεγμένη εξυπηρέτηση, το Céleste υπόσχεται μια πραγματικά μοναδική γευστική εμπειρία, σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλιστα, το εστιατόριο σε υποδέχεται σε μια πανοραμική βεράντα με θέα στους κήπους και τις πισίνες του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, και φαγητό κάτω από έναν εντυπωσιακό έναστρο ουρανό. 
(25559999) εντός του Mediterranean Hotel, Λεωφ. Αμαθούντος 71, Λεμεσός.

Ristorante Bacco
Tο ζεστό και πολυτελές Ristorante Bacco, του ξενοδοχείου Elysium στην Πάφο, προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία: ένα υπέροχο γεύμα σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Η αυθεντική ιταλική κουζίνα -με αυθεντικές συνταγές από την Τοσκάνη - αποτυπώνεται σε ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει σπιτικά πιάτα ζυμαρικών, σπεσιαλιτέ με κρέας και ψάρι και τα πιο δημοφιλή ιταλικά επιδόρπια, όλα βασισμένα σε αυθεντικές συνταγές και φτιαγμένα από φρέσκα υλικά. Εκτός από εκλεπτυσμένα πιάτα, μπορείς να δοκιμάσεις εκλεκτό κρασί με περισσότερες από 200 επιλογές από κυπριακούς και διεθνείς αμπελώνες.
(26844444) Βασ. Βερενίκης, Πάφος. 

 

**Αν μάλιστα είσαι κάτοχος καρτών της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να απολαμβάνεις την έξοδό για φαγητό στα πιο πάνω εστιατόρια (αλλά και πολλά άλλα) και ταυτόχρονα να επωφελείσαι με πολλά προνόμια! 
Τι εννοούμε ακριβώς; 

Με το Μπλε, το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων απλά χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους στους συμμετέχοντες εμπόρους. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή Mple Rewards και να κάνουν εγγραφή.

Ανακάλυψε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε, στο www.hellenicbank.com/mple

Extra Tip: Αν δεν έχεις κατεβάσει ακόμη την εφαρμογή Mple Rewards, κατέβασέ την σήμερα από το Google Play ή App Store, κάνε εγγραφή και ξεκίνα να απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων! 

Τώρα, τι λες; Είσαι έτοιμος να βγεις στα πιο όμορφα μέρη;

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close