Προβολή της ταινίας "Ricordati di me" από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού, συνεχίζει τις προβολές της με την ιταλική ταινία του Gabriele Muccino "Απιστίες" (Ricordati di me).

Πρόκειται για μια ανατομία της σύγχρονης ιταλικής κοινωνίας και γενικότερα των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών, που αποκαλύπτει το οικτρό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη βιτρίνα. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δεσπόζει η παρουσία της λαμπερής Monica Bellucci. 

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια δυσλειτουργική μεσοαστική οικογένεια όπου η αποξένωση και η έλλειψη επαφής ανάμεσα στα μέλη της έχει κτυπήσει κόκκινο. Εκείνος, ένας σαραντάχρονος συγγραφέας είναι παντρεμένος με μια υστερική πρώην ηθοποιό, η οποία δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ την επιθυμία να γίνει μεγάλη σταρ και αποφασίζει να συνδεθεί ξανά με το παλιό της όνειρο. Η γνωριμία της όμως και ο έρωτάς της για έναν σκηνοθέτη θα είναι άλλο ένα φιάσκο. Την ίδια ώρα τα δύο παιδιά τους προσπαθούν να μείνουν ανέγγιχτα από τα ερείπια της συζυγικής ζωής των γονέων τους, κάνοντας όμως εξίσου λανθασμένες επιλογές, που τους φέρνουν σε συνεχή αδιέξοδα. Η επανεμφάνιση ενός παλιού φλογερού έρωτα του άνδρα, που προφανώς δεν έσβησε ποτέ, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και θα φέρει τους ήρωες στα πρόθυρα πλήρους κατάπτωσης.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31