Cine News , Κινηματογράφος

Τελικά θα υπάρξει και 2η σεζόν για το "Squid Game"

"Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζε στην ιστορία του Εκπροσώπου(Frontman)"

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Hwang Dong-Hyuk σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως στη σκέψη και μόνο μιας 2ης σεζόν κουράζεται και πως δεν το έχει σκεφτεί λεπτομερώς.Άλλωστε κανείς -ούτε και το Netflix- δεν περίμενε το Παιχνίδι του Καλαμαριού να αποτελέσει τέτοια διεθνή επιτυχία.

Σε μια νεότερη συνέντευξή του, ωστόσο, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν με περισσότερη λεπτομέρεια αποκαλύπτωντας ουσιαστικά πώς θα είναι.

Εάν λοιπόν δώσει το Netflix το...πράσινο φως τότε η νέα σεζόν του Squid Game δε θα εστιάσει σε έναν νέο γύρο θανάσιμων παιχνιδιών, όπως θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος.

Μιλώντας στο The Times είπε: Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζε στην ιστορία του Εκπροσώπου(Frontman) -ένας πρώην αστυνομικός που επιβλέπει το παιχνίδι.

«Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζε στην ιστορία του Εκπροσώπου(Frontman) -ένας πρώην αστυνομικός που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω πως το θέμα με τους αστυνομικούς δεν υφίσταται μόνο στην Κορέα. Το βλέπω στις διεθνείς ειδήσεις. Αυτό ήταν ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Ίσως στην Σεζόν 2 να το αναπτύξω περισσότερο».

Πηγή: unboxholics

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close