Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο νέο μπεργκεράδικο της πόλης θα απολαύσεις αυθεντικό αμερικάνικο burger

Το Burger Connection μάς επανασυστήνεται στησωστή αμερικάνικη εκδοχή του

Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2021

Είναι κάποια χρόνια που τo burger έφερε σαρωτικά την πιο “comfort” επανάσταση, έγινε η πιο αγαπημένη τάση και κέρδισε τους σεφ αλλά και μία θέση στα μενού σχεδόν όλων των εστιατορίων του νησιού. Ξέφυγε από τη λογική του καθαρόαιμου street food και ανέβασε στροφές, σε κλασικές ή πειραγμένες εκδοχές. Πήρε τη δημοσιότητα που του αναλογούσε, έγινε τάση στο Instagram, έγινε η αφορμή για να στηθούν φεστιβάλ στο όνομά του και λατρεύτηκε, χωρίς να υπάρχει ηλικία στο κοινό του.

Άσε που στην πορεία άρχισαν να ανοίγουν διάλογοι για τα blend του κιμά, το καλύτερο brionche, αλλά και για το πόσο μπορεί ένα burger που φτιάχνεται στο μικρό νησί μας να πλησιάσει την αυθεντική, κλασική αμερικάνικη εκδοχή του! 

Αυτή την εκδοχή του κλασικού αμερικάνικου burger, λοιπόν έρχεται να σου συστήσει το “Burger Connection” και εσύ με τη σειρά σου οφείλεις να το ανακαλύψεις άμεσα και να δημιουργήσεις… μια μοναδική σύνδεση όπως ακριβώς σε προτρέπει να κάνεις και το όνομά του. 

Πώς όμως είστε τόσο σίγουροι, θα αναρωτηθείς δικαίως, ότι τα burgers του “Burger Connection” είναι πράγματι αυθεντικά αμερικάνικα, αφού οποιοσδήποτε φτιάχνει burgers θα ισχυριζόταν το ίδιο;

Ο λόγος που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά και βεβαιότητα ότι στο “Burger Connection” θα βρεις αυθεντικά αμερικάνικα burgers, είναι απλός και ξεκάθαρος: Ο ένας εκ των ιδρυτών ζούσε για χρόνια στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια και εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε γνωστή αλυσίδα μπεργκεράδικου, στην οποία και σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία και σταδιοδρομία. 

Εκεί λοιπόν έμαθε όλα τα μυστικά της παρασκευής ενός πραγματικά καλού, αυθεντικού μπέργκερ και πρόσφατα αποφάσισε να μας μυήσει στη γεύση αλλά και στα μυστικά του όλους εμάς, αφότου μετά λύπης διαπίστωσε ότι στο συγκεκριμένο τομέα η Κύπρος δεν διαθέτει ικανοποιητικές επιλογές αλλά ούτε "δοκιμασμένους παίκτες" οι οποίοι να ανεβάζουν τόσο τον πήχη στο κεφάλαιο burger, που να σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Ένα μενού απλό, λιτό και πεντανόστιμο! 
Όπως είπαμε λοιπόν στο “Burger Connection” θα βρεις την πιο αυθεντική και απολαυστική εκδοχή του μπέργκερ... και ακριβώς γι’ αυτό δίνεται έμφαση στην ποιότητα των υλικών όπως και στους σωστούς συνδυασμούς και όχι στη φλύαρη ποικιλία. Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι το να αφιερώσεις χρόνο για να αποφασίσεις τι θα απολαύσεις αλλά στην ίδια τη διαδικασία της απόλαυσης! Άσε που εδώ έχουν και μια τίμια σχέση με τα υλικά και τον καταναλωτή, κρατώντας μια αναλογία ποιότητας και τιμής.

Το μενού του λοιπόν αποτελείται από τα τρία signature burgers, φτιαγμένα με 100% βοδινό μπιφτέκι: Το “Burger Connection” με διπλό τυρί real cheddar, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, πίκλες και τη μυστική connection sauce, το “Grand Burger Connection” με την ίδια συνταγή αλλά με μεγαλύτερο μπιφτέκι για ακόμα περισσότερη απόλαυση, και το “Bacon Burger” με έξτρα μπέικον όπως δηλώνει ξεκάθαρα και το όνομά του, για να προσδώσει μια πιο πικάντικη αίσθηση στην όλη γευστική εμπειρία. 

Το μενού συμπληρώνεται από το “Chicken Burger” και το “Vegan Burger”, που απευθύνονται στους πιο εναλλακτικούς λάτρεις των burgers. Φυσικά τα λαχταριστά σου μπεργκεράκια που φτιάχνονται με γευστικότατα ψωμάκια brioche, θα τα συνοδεύσεις και με τις πεντανόστιμες τηγανητές πατάτες του “Burger Connection”. 

Αν λοιπόν θες να δοκιμάσεις πρώτος αυθεντικό αμερικάνικο μπέργκερ, ώστε να σου λυθεί η απορία για το πώς πραγματικά είναι και τι γεύση έχουν τα burgers που βλέπεις στις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το “Connection Burger”, και φεύγοντας από εκεί είμαστε βέβαιοι πως θα σιγοτραγουδάς ασυναίσθητα το “God Βless Αmerica”! 

Εδώ σίγουρα θα «αμαρτήσεις» υπεύθυνα απολαμβάνοντας κλασικές αλλά και πιο "πειραγμένες" εκδοχές του αμερικάνικου burger, χωρίς να στερηθείς την umami εμπειρία που σου υπόσχεται ένα ζουμερό burger.

Το “Burger Connection” συστεγάζεται με την πιτσαρία “Pizza Mine”, στην 28ης Οκτωβρίου 37 στην Έγκωμη (2414). 

Διαδικτυακά το κατάστημα θα το βρεις στις αντίστοιχες σελίδες του στο Facebook και στο Instagram. 

Πληροφορίες: 22 371 150
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 12:00 – 23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close