Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2025
Με ένα ξεχωριστό Φιλανθρωπικό Δείπνο, το ξενοδοχείο Four Seasons, γιόρτασε τα 32 χρόνια επιτυχημένης πορείας του, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη φιλοσοφία του για στήριξη των ευάλωτων ομάδων και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών ζωής για το σύνολο της κοινωνίας.
Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η επίδοση επιταγής ύψους 75,000 ευρώ από την ομάδα του Four Seasons στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε από τη γενναιόδωρη ανταπόκριση συνεργατών και προμηθευτών του ξενοδοχείου.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Four Seasons, κ. Χρίστος Μουσκής, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε, ότι η πορεία αυτών των 32 χρόνων συνδυάζει την επιχειρηματική αριστεία με την κοινωνική προσφορά, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν την μοιράζεσαι με όσους έχουν ανάγκη. Ο κ. Μουσκής, ανέφερε επίσης ότι το Four Seasons έχει υποστηρίξει με θέρμη, δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και έχει ενισχύσει τις προσπάθειες νέων ανθρώπων να αναδείξουν το ταλέντο τους και να πετύχουν στην επαγγελματική τους ζωή. Το ποσό των 75,000 ευρώ, ανακοίνωσε, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Four Seasons θα διατεθεί εξολοκλήρου για την ολοκλήρωση των εργασιών και του εξοπλισμού της νέας πτέρυγας του Ιδρύματος Άγιος Στέφανος, προσφέροντας ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, επιβεβαίωσε τη στήριξη της Πολιτείας σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, οι οποίες ενδυναμώνουν το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε, ότι το Φιλανθρωπικό Δείπνο του Four Seasons δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή, αλλά και έναν όμορφο τρόπο για να συνεισφέρουμε από κοινού σε έναν σκοπό ανιδιοτελούς αγάπης και στήριξης. Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο ποσό των 75,000 ευρώ που συγκεντρώθηκε, εξήγγειλε ότι η πολιτεία θα συνεισφέρει επιπλέον το ποσό των 25,000 ευρώ, ώστε το συνολικό ποσό που θα δοθεί ως οικονομική στήριξη στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος να ανέλθει στις 100,000 ευρώ.
Συγκίνηση προκάλεσε η παράδοση της επιταγής στην κα. Μικαέλλα Σταυρινίδου, Διευθύντρια του Ιδρύματος Άγιος Στέφανος από την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν και το θερμό χειροκρότημα που χάρισαν οι παρευρισκόμενοι στους chefs και το προσωπικό του Four Seasons, οι οποίοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την επιτυχία της εκδήλωσης, ετοιμάζοντας ένα δείπνο που δεν ήταν απλώς μια γαστρονομική εμπειρία, αλλά μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
Με συλλογική προσπάθεια, προσφορά και κοινωνική ευαισθησία, η οικογένεια του ξενοδοχείου Four Seasons δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που δημιουργούν ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία, μετατρέποντας κάθε επέτειο σε μια πρωτοβουλία ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς.
Σχετικά
To Τμήμα Δασών δίνει και φέτος δωρεάν δεντράκια
Δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυτεύω για το Κλίμα 2026 -2027»
40 χρόνια Συνεχίζουμε «Μαζί στη ζωή»
Μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τέσσερις δεκαετίες προσφοράς και φροντίδας
Mε αυτήν την εταιρεία τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν προς την Ελλάδα!
Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από οικογενειακές αποδράσεις γεμάτες χαμόγελα
Παρέλαση 1ης Οκτωβρίου: Αυτοί είναι οι δρόμοι που θα κλείσουν στη Λευκωσία
Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
ΑΚΡΟΠΟΛ: Ένα παλιό σινεμά που δίνει ξανά ζωή στα Λύμπια
Η ιστορία του ξεκινά το 1966, όταν η οικογένεια Μανώλη Π. Τραχανά δημιούργησε τον θερινό κινηματογράφο του χωριού
Ανακοινώθηκαν μόλις οι 10 κορυφαίες χώρες στον τουρισμό, έξι στην Ευρώπη
Η έκδοση του 2026 του Δείκτη Ανάπτυξης Ταξιδιών & Τουρισμού (Travel & Tourism Development Index, TTDI) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μόλις δημοσιεύθηκε
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας
Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν σταδιακή πτώση, υποχωρώντας κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές
Η Pafilia και το Minthis στηρίζουν το πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ της UNICEF στο Καζακστάν
Η Pafilia και το Minthis συμμετείχαν σε μια σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση στο Καζακστάν, παρουσιάζοντας την Κύπρο σε ένα διεθνές κοινό και ενισχύοντας τις σχέσεις τους με την Κεντρική Ασία
Οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές με φίλους
Πού θα ταξιδέψουν οι παρέες για το υπόλοιπο του 2026; Οι ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στην κορυφή των προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις