News , Guide

Αυτή είναι η πιο... viral πατάτα της Κύπρου!

"Η πατάτα θα κάνει το χωριό Ξυλοφάγου πόλο έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη Big Potato"

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021

Τον γύρο των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες μια μεγάλη πατάτα που τοποθετήθηκε στο χωριό Ξυλοφάγου. Αρκετοί χρήστες των social media διερωτήθηκαν ενώ άλλοι ανέφεραν ότι μπορεί και να πρόκειται για fake news.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη Γεώργιο Τάσου ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για «καλοθελητές» οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν κακά σχόλια. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα ομοίωμα πατάτας, σήμα κατατεθέν της κοινότητας. Παρομοίασε μάλιστα την πατάτα, τη μετέπειτα Big Potato, με άλλα προϊόντα που κοσμούν τις εισόδους ευρωπαϊκών πόλεων.

Η πατάτα σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, είναι η «σπούντα» και όχι αυτή της «αυλατζιάς» που αγοράζει ο καταναλωτής από τις υπεραγορές και τις φρουταρίες.

Το έργο όπως μας εξήγησε ο κοινοτάρχης είναι ημιτελές και στόχος είναι η «σπούντα» να φθάσει τα 4 μέτρα. Γύρω από την πατάτα θα φτιαχτεί χώρος όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να φωτογραφίζεται. Ο κ. Τάσου σημείωσε μιλώντας στο SigmaLive ότι η πατάτα θα κάνει το χωριό Ξυλοφάγου πόλο έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη Big Potato

Κεντρική φωτο.: Δημήτρης Τοκαρής

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close