Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο διάσημος Ιταλός Σεφ Giorgio Locatelli στο AMARA

Ένα μοναδικό διήμερο υψηλής γαστρονομίας

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021

O διάσημος Ιταλός Σεφ και δεινός κριτής του Ιταλικού Master Chef, Giorgio Locatelli, έρχεται στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2021 στο AMARA και το εστιατόριο Ristorante Locatelli, για να μας μυήσει στην τέχνη του ‘convivialità’, όπως χαρακτηριστικά του αρέσει να εκφράζει αυτή τη φιλόξενη αίσθηση του-να μοιράζεσαι το καλό φαγητό με τους αγαπημένους σου. Γιατί μαζί με αυτό, μοιράζεσαι αναμνήσεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές.

Ο Giorgio θα παρουσιάσει στο Κυπριακό κοινό ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο μενού 6-πιάτων, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τηγανητά χτένια  - μια συνταγή που τον καταξίωσε στην υψηλή γαστρονομία, αλλά και στους εκλεκτούς καλεσμένους του όπως τη Madonna, Brad Pitt, Clintons – σπιτικά tagliolini με λευκή τρούφα από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βόρεια Ιταλία, μοσχαρίσια μάγουλα με σοκολάτα, πεσκανδρίτσα με καρύδια και σάλτσα με κάπαρη. Και για το τέλος, millefoglie με πραλίνα, κρέμα πατισερί και παγωτό amarena. 

Το δείπνο θα ξεκινήσει στις 8μμ, ενώ νωρίτερα, από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη μοναδική αυτή γαστρονομική εμπειρία με ‘Locatelli Aperitivo’, μια σειρά από signature cocktails που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Σεφ, και τα οποία φέρουν μια νότα Ιταλίας και Μεσογείου. Απολαύστε το ‘Giorgio’, όπου το κλασικό Negroni έχει ένα touch από τον ίδιο.  

Ξεκινήστε τη βραδιά σας με small bites από προσούτο, παρμεζάνα και σπιτική φοκάτσια, και κάντε ‘τσιν-τσιν’ με τον Giorgio Locatelli, που θα είναι εκεί για να σας γνωρίσει από κοντά. 

Η τιμή του μενού, μαζί με το ‘Locatelli Aperitivo’ signature cocktails, είναι €240.00 το άτομο. Για κρατήσεις, καλέστε στο 2544 2222 ή μέσω email στο restaurants-booking@amarahotel.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Για να εξερευνήσετε το μενού αναλυτικά, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3DEKyRj  
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close