News , Guide

Συννεφιασμένος o καιρός με ενδεχόμενο βροχών

Αναλυτικά ο καιρός

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2021

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά από την Τετάρτη αναμένεται ψηλή πίεση. 
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού,  σήμερα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς. 
 
Αναλυτικά ο καιρός
 
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και σε ορισμένες περιοχές πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.
 
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close