Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο νέο, ψαγμένο μπεργκεράδικο θα φας λαχταριστά burgers!

Ένα νέο στέκι με ζουμερά burgers, έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της Λεμεσού!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2021

Πλέον, αν μπορούμε να πούμε ότι μια γειτονιά έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες της, αυτή σίγουρα είναι η παλιά Λεμεσός, από τη Γλάσδτωνος, την Πλατεία Ηρώων μέχρι και την Αγίου Ανδρέου, περιοχές που σήμερα θεωρούνται από τις πιο κουλ του κέντρου. Πλέον βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, στεγάζοντας αξιόλογες προτάσεις εξόδου για όλη την ημέρα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια είδαμε τις περιοχές αυτές να ανανεώνονται με νέα στέκια, αλλά και ενδιαφέροντα πρότζεκτ να δίνουν ζωή στις «ανεξερεύνητες» μέχρι πρότινος γωνιές της. 

Στην καρδιά της Λεμεσού, λοιπόν, πολύ κοντά στην οδό Ανεξαρτησίας, άνοιξε τις πόρτες του ένα νέο στέκι, το οποίο ήδη συγκεντρώνει όλους τους burger maniac εκεί! 

Ναι, όπως πολύ σωστά κατάλαβες το μενού στο ολοκαίνουριο Burgearth, είναι αφιερωμένο στα χορταστικά και λαχταριστά burgers.

Πιο συγκεκριμένα στο μικρό μεν, περιεκτικό δε μενού του θα βρεις 6 επιλογές burger, εκ των οποίων 4 με βοδινό, ένα με μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλου κι ένα χορτοφαγικό burger από τραχανά και φακές.

Όσο για τα burger του όλο κλείνονται σε ολόφρεσκο ψωμάκι brioche, ενώ από τις επιλογές ξεχωρίζει το Patty Jam το οποίο περιέχει μαγιονέζα τρούφας, μαρμελάδα φρούτων, λιωμένη μοτσαρέλα, τουρσί και τραγανό κρεμμύδι. 

Στο μενού θα βρεις και τηγανητές πατάτες με αρωματικά (όπως αλάτι με λεντρολίβανο), σαλάτα με πράσινο μήλο, καρύδια και μπρόκολο, αλλά και μαλακό cheese cake.

(25584663) Ναυπλίου 1, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close