Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Caffè Nero στο Neo Plaza σε εικόνες!

Εδώ θα απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ στην υπέροχη ατμόσφαιρα του ολοκαίνουργιου Caffè Nero στο Neo Plaza!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021

Άνοιξε τις πόρτες του το Caffè Nero στο Neo Plaza και είναι έτοιμο να σερβίρει καφέ από το πολυβραβευμένο του χαρμάνι, προσφέροντας μια ξεχωριστή, outdoor εμπειρία καφέ.

Tο Caffè Nero δημιουργήθηκε για να μεταφέρει την αυθεντική ατμόσφαιρα των café της Ιταλίας, αλλά και την αγάπη για την τέχνη του καφέ.

Στο Neo Plaza τo Caffè Nero βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο, απέναντι από τον παιδότοπο, και έχει έναν δικό του, industrial χαρακτήρα.

Ο εσωτερικός χώρος είναι φωτεινός και διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι διαβάσματος και αναπαυτικούς, δερμάτινους καναπέδες και πολυθρόνες. Ο όμορφος εξωτερικός χώρος του καταστήματος εντυπωσιάζει και σας καλεί να κάνετε διαλείμματα από τα ψώνια, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια.  

Ο ποιοτικός ιταλικός καφές βρίσκεται στο επίκεντρο στα Caffè Nero, όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ζεστά και κρύα ροφήματα τόσο για τους λάτρεις του καφέ αλλά και για εκείνους που προτιμούν εναλλακτικές επιλογές ποτών. Επίσης, θα βρείτε αρτοσκευάσματα και φαγητά από φρέσκα υλικά, εξαιρετικής ποιότητας. Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν λαχταριστά γλυκά, που υπόσχονται να κάνουν τη μέρα σας λίγο πιο γλυκιά.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στην υπέροχη ατμόσφαιρα του ολοκαίνουργιου Caffè Nero στο Neo Plaza!

Για περισσότερες πληροφορίες για το μενού, τη φιλοσοφία αλλά και για να ενημερώνεστε για τα νέα των Caffè Nero, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.caffenero.com.cy ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close