Eating News , Εστιατόρια

Εδώ θα δοκιμάσεις τα -ίσως- καλύτερα σάντουιτς της Λευκωσίας

Δοκιμάσαμε τα σάντουιτς του MASA Sandwich and Coffee και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021

Είναι εκείνες οι οι μέρες που το μόνο που θέλεις είναι να σου φέρει κάποιος το φαγητό στο γραφείο, χωρίς να χρειαστεί να βγεις στην κίνηση, και χωρίς να συμβιβαστείς με οτιδήποτε γρήγορο και πρόχειρο.

Επειδή αυτό πλέον στην πρωτεύουσα είναι εφικτό, μπορείς απλά να παραγγείλεις από το MASA Sandwich and Coffee. To μικρό μεν μαγαζί που θα βρεις στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, με τις πραγματικά μεγάλες απολαύσεις! 

Στο μενού του λοιπόν πέρα από καλοφτιαγμένα ροφήματα, όπως ποικιλία καφέδων (κρύο ή ζεστό), θα βρεις και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ φρούτων, θα βρεις και ολόφρεσκες σαλάτες (με κινόα, με ρεβύθια, με πέννες κ.ά.) αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό! 

Παραδοσιακά, δημιουργικά, υγιεινά, χορτοφαγικά, και κυρίως χορταστικά, σε διάφορα ψωμάκια και υψηλής ποιότητας υλικά. Με αβγό, με τόνο, με κοτόπουλο, λούντζα, χαλλούμι, πόλιμπιφ (Chopped ham) κ.ά. που μπορείς να συνδυάσεις όπως εσύ επιθυμείς ή να δοκιμάσεις μίαν από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο μενού! 

Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα Breakfast Sandwich, με αβγό, μπέικον και τυρί! Το μεσημέρι βάλε στα οπωσδήποτε Chicken Avocado Salad, ή το Overkill Sandwich (σε φρατζολάκι της προτίμησής σου!), με χαμ, λουκάνικο, μπέικον, τυρί, χαλλούμι, κραμπί και μαρούλι. 

Αν όμως, θέλεις κάτι ιδιαίτερο και πεντανόστιμο, θα προτείναμε να δοκιμάσεις το Imam Sandwich σε τριάρα το οποίο θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου με μελιτζάνα, τυρί φέτα, κόκκινο κρεμμύδι, μαϊντανό, ρίγανη και ντομάτα. Εναλλακτικά παράγγειλε το Kolokoui Sandwich (επίσης σε τριάρα), με κολοκυθάκια με αυγό, κόκκινο κρεμμύδι και δυόσμο! 

Σου έτρεξαν ήδη τα σάλια; Παράγγειλε στο τηλέφωνο 22 251596 ή μέσω Foody & Bolt και θα μας θυμηθείς! 

Σημείωσε ότι σύντομα θα μπορείς να παραγγείλεις μέσω Wolt και Rocket! 

MASA Sandwich and Coffee
(22 251596) Tσερίου 24Γ, Λευκωσία.
Facebook: Masa sandwich and coffee
Instagrammasa_sandwich_coffee

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close