Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2025
Μερικώς συννεφιασμένος θα είναι το απόγευμα ο καιρός. Το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και την Τετάρτη το πρωί, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.
Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.
Σχετικά
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.
Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή
31 εργαζόμενοι του Κέντρου, από διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματικούς ρόλους, μοιράστηκαν μέσα από σύντομα βίντεο τι συμβολίζει για τους ίδιους το ροζ χρώμα
Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο-Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις
«Περηφάνια και Προκατάληψη»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix με Έμα Κόριν και Τζακ Λόουντεν
Η νέα παραγωγή φιλοδοξεί να παραμείνει πιστή στο πνεύμα του μυθιστορήματος της Όστεν, που εκδόθηκε το 1813.
Πάνω από 5.000 επισκέπτες στο 3ο Cybersecurity for ALL Festival
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας μέσα από εκθεσιακά περίπτερα, δράσεις εικονικής πραγματικότητας, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια, επιδείξεις και βιωματικές εμπειρίες
Αυτή η κυπριακή πόλη είναι ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς για city break στην Ευρώπη
Το συνολικό ημερήσιο κόστος για έναν επισκέπτη
6 παραμυθένιοι προορισμοί της Ευρώπης -Πύργοι, μεσαιωνικά τείχη και υπέροχη αρχιτεκτονική
Πόλεις που εντυπωσιάζουν με τα ατμοσφαιρικά σοκάκια τους, την μεσαιωνική αύρα τους και την ιστορία τους.
«Πάφος 2017–2027»: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες με στήριξη έως €40.000 ανά έργο
Η πόλη ετοιμάζει το επετειακό της πρόγραμμα για το 2027 και δέχεται προτάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Ryanair: Τι αλλάζει για τις αποσκευές από τις 10 Νοεμβρίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Η αλλαγή αφορά όλα τα αεροδρόμια του δικτύου της
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο