Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πρώτες εικόνες από το νέο boutique hotel της Λεμεσού

Δες πώς είναι σήμερα και πώς θα μεταμορφωθεί!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2021

Ένα νέο boutique hotel θα αποκτήσει το κέντρο της παλιάς Λεμεσού. O λόγος για το Heart Hotel το οποίο θα ανεγερθεί σε ένα από τα παλαιά κτίρια στην οδό Ζήνωνος, πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Το κτίριο αποκτήθηκε από την Heart Group και τα πλάνα για αποκατάστασή του και μελλοντική του χρήση, έκανε γνωστά ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, Στυλιανός Λάμπρου.

Η αποκατάσταση του κτιρίου ξεκίνησε αρχές Οκτωβρίου και όπως αναφέρει σε αναρτήσεις του ο κ. Λάμπρου, «θα το μετατρέψουμε σε ένα boutique hotel για τους λάτρεις των ταξιδίων». Η Heart Group κατάφερε μετά από τρία χρόνια να εξασφαλίσει και την τελευταία άδεια από τις Αρχές.

Η γοητεία και η φινέτσα των παλιών αρχοντικών, με την περίτεχνη αρχιτεκτονική του περασμένου αιώνα, τις εσωτερικές αυλές και τις  σκαλιστές ξύλινες βαριές εξώπορτες αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του πρώτου Heart Hotel στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της παλιάς πόλης της Λεμεσού. όαλ αυτά τα μοναδικά στοιχεία θα αναπαλαιωθούν με τρόπο τέτοιο, ώστε να φιλοξενήσουν ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο, με 12 φιλόξενα δωμάτια.

Δες πιο κάτω τις εικόνες από τις εργασίες αλλά και το πώς θα είναι το μοναδιό αυτό μπουτίκ ξενοδοχείο:

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close