Eating News , Εστιατόρια

Στο εστιατόριο του Salt Bae ψάχνουν σεφ, με "πολύ ανταγωνιστικό" μισθό

Το εστιατόριο του Salt Bae με τις μπριζόλες των 1.450 λιρών θέλει σεφ με 12 λίρες την ώρα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2021

Το εστιατόριο του γνωστού Τούρκου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο προσλαμβάνει σεφ, μα το ωρομίσθιο απέχει πολύ από τις εξωφρενικές τιμές που χρεώνει για τα φαγητά που σερβίρει (μεταξύ των οποίων και μπριζόλες των 1.450 λιρών).

Το Nusr-Et Steakhouse στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου ανήκει στον Νουσρέτ Γκοκτσέ, γνωστό ευρύτερα ως «Salt Bae», που έγινε ευρύτερα διάσημος το 2017, λόγω του τρόπου με τον οποίο αλάτιζε το κρέας, την εξεζητημένη εμφάνισή του και διάφορες άλλες φιγούρες και θεατρινισμούς με τις οποίες συνόδευε τις δραστηριότητές του.

Η σχετική αγγελία στο Caterer.com παρατίθεται σε δημοσίευμα της Daily Mail. Όπως σημειώνεται, προσφέρονται 12- 13,50 λίρες την ώρα, συν τα φιλοδωρήματα, για έναν έμπειρο Chef de Partie, που «θα δουλεύει με κάποια από τα καλύτερα συστατικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Εξωτερικό, σε ένα από τα πιο διάσημα μπριζολάδικα στον κόσμο».

Ο μισθός χαρακτηρίζεται ως «πολύ ανταγωνιστικός» και προσφέρονται «εξαιρετικές ευκαιρίες για παγκόσμια καριέρα».

Λογαριασμοί από το εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο έχουν κυκλοφορήσει online τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολλούς χρήστες, Βρετανούς και μη. Κριτικοί και «foodies» έχουν αναφερθεί αποδοκιμαστικά σε αυτό, με τον Τζέι Ρέινερ του Guardian να αγοράζει ένα κεμπάπ των 8.50 λιρών από φαστφουντάδικο για να το φάει έξω από το εστιατόριο του Τούρκου σεφ. Επίσης, εξαιρετικά σκληρή, τόσο για την ποιότητα του φαγητού όσο και της πελατείας, ήταν κριτική του Τζίμι Φαμουρέουα της Evening Standard- ενώ έχουν υπάρξει καταγγελίες για διαγραφή κακών κριτικών online.

Ο 38χρονος σεφ έχει 17 εστιατόρια στην αλυσίδα του και πολλούς celebrities μεταξύ των θαμώνων τους. Το εστιατόριό του στο Λονδίνο άνοιξε τον Οκτώβριο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close