Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πάμε να περάσουμε ένα ανέμελο Σάββατο στο χωριό, με πολλές δραστηριότητες!

Οργανωμένη εξόρμησηστον Φαρμακά

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2021

Το 1000 Short Escapes έφτιαξε πρόγραμμα για mono;hmerh εκδρομή στoν Φαρμακά και σε προσκαλεί να το ακολουθήσεις, για να περάσεις ένα ανέμελο Σάββατο!

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου ετοιμάσου λοιπόν μα επισκεφθούμε τον Φαρμακά και το Καμπί του Φαρμακά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα σε μονοπάτια, επισκέψεις και φυσικά και φαγητό.

>> Ξεκινώντας από τη Λευκωσία μπορείτε να επιλέξετε το δρόμο Ανθούπολης-Παλαιχωρίου. Αφού περάσετε το στρατόπεδο Τάσου Μάρκου και το οινοποιείο «Άης Αμπέλης» να στρίψετε αριστερά προς Καλό Χωριό και Φαρμακά και να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Φαρμακά. Από Λευκωσία απέχει ο Φαρμακάς 44 χλμ και πρέπει να υπολογίσετε 50 περ. λεπτά μέχρι την πρώτη συνάντηση με την ομάδα.

>> Από Πάφο/Λεμεσό μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Τριμίκλινη, Πελένδρι, Αγρός, Παλαιχώρι, Φαρμακάς.

ώρα 10.00
Συνάντηση στο περιβόλι/κήπο της φίλης Μίας για καφέ και γλυκό (θα σταλεί το στίγμα σε όσους δηλώσουν συμμετοχή). Σταθμεύουμε στην απέναντι βιοτεχνία παρασκευής Cider (μηλίτη) «Μηλίτσα». Έχετε δοκιμάσει ποτέ τον κυπριακό μας μηλίτη (cider); Ναι ναι καλά ακούσατε! Κυπριακότατος!

ώρα 11.00
Ώρα για Apple cider ή αλλιώς Μηλίτη!
Σήμερα θα τον δοκιμάσουμε όλοι, μια και θα μεταφερθούμε από τη Μία, στην απέναντι βιοτεχνία «Μηλίτσα» για να δούμε από κοντά την παρασκευή του…

ώρα 12.00
Αναχώρηση για το Καμπί του Φαρμακά και περπάτημα στο σύντομο αλλά πανέμορφο μονοπάτι «Αηδόνια». Το μονοπάτι, έχει πάρει την ονομασία του από την τοποθεσία του, αφού βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού που περιτριγυρίζει το μονοπάτι και υπάρχουν πλάτανοι, καρυδιές και διάφορα άλλα δέντρα στα οποία φωλιάζουν εκατοντάδες αηδόνια. Για το περπάτημα είναι σίγουρα απαραίτητα τα καλά αθλητικά παπούτσια, αλλά και τα μπαστούνια περπατήματος θα ναι σίγουρα βοηθητικά. Το μονοπάτι μπορεί να χαρακτηριστεί βαθμού δυσκολίας 1.

ώρα 13.15
Φαγητό στο εστιατόριο «Το Ποτάμι» στο Καμπί του Φαρμακά. Εκεί θα μας περιποιηθούν ο Σωτήρης και η μητέρα του η Μηλίτσα, η οποίοι έχουν επιμεληθεί το σημερινό μας μενού με τη βοήθεια της καλής μας φίλης Μίας!

Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ το άτομο (η τιμή περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, γεύμα και οργανωτικά. Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται).
Η μετάβαση θα γίνει με τα δικά μας αυτοκίνητα.
Μάσκα και Safe pass απαραίτητα.

Δήλωση και εξόφληση κόστους συμμετοχής μέχρι: 17.11.2021
Email: lygia.dermatis@cytanet.com.cy ή skamma@cytanet.com.cy
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα
Ο διοργανωτής δεν φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται με δική σας ευθύνη

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close