Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2025
Η Pizza Μία δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Από την πρώτη ημέρα που λειτούργησε, είχε ως στόχο να φέρει την αυθεντική γεύση της ιταλικής πίτσας στην Κύπρο, συνδυάζοντας φρέσκα τοπικά υλικά με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές.
Γνωστή για τις πίτσες της, ψημένες στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο για αυθεντική γεύση και τραγανή υφή, η Pizza Μία, γνωστή ως η πιτσαρία της οικογένειας, δεν σταματά να εξελίσσεται.
Έτσι πέρα από τα επτά καταστήματα της σε όλη την Κύπρο, εκ των οποίων τέσσερα στη Λεμεσό, ένα στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, ένα στην Έγκωμη και το ΝΕΟ κατάστημα στον Στρόβολο, η Pizza Mia παρουσιάζει το νέο της απόκτημα!
Ένα ολοκαίνουριο Food Truck, το οποίο μας πρωτοσυστήθηκεε την Κυριακή των Καρναβαλιών στη Λεμεσό, ενώ τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να βγει ξανά στο δρόμο, παρκάροντας σε φεστιβάλ και και εκδηλώσεις. Σημείωσε λοιπόν ότι την Πρωτομαγιά θα το βρεις στο Μαγιάτικο Φεστιβάλ στην Ακρούντα, το διήμερο 3 & 4 Μαΐου στα Ανθεστήρια του Δήμου Γερμασόγειας και στις 10 Μαΐου στο Φεστιβάλ Κασέτα στα όμορφα Λεύκαρα. Ακολουθούν δύο ακόμα στάσεις στο Seaside Street Food Festival σε Πάφο (23-25/5) και Λεμεσό (20-22/6).
Πίτσα, ζουμερά burgers και λαχταριστές επιλογές και για τους μικρούς μας φίλους, όλα έτοιμα για απόλαυση on the go!
Για περισσότερες πληροφορίες: 99999321.

Σχετικά
5+1 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την 1η Οκτωβρίου
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της επόμενης Πέμπτης, 1 Οκτωβρίου
11 φανταστικά εστιατόρια που «κρύβονται» στα ξενοδοχεία της Λεμεσού
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards
Από την 1η Οκτωβρίου, το Black Brick μάς συστήνει τις νέες, λαχταριστές προσθήκες στο μενού του brunch και lunch
Ο σεφ Γιάννης Πρατικάκης υπογράφει τις νέες προτάσεις: γλυκά και αλμυρά croissants, βάφλες, quesadillas, Dipping Burgers για τη μέση και χορταστικά Open Submarines με μια δόση νοσταλγίας.
Μάθε πότε θα απολαύσεις το τελευταίο οφτό της σεζόν στου Θεοδόση
Το τελευταίο οφτό της σεζόν ψήνεται στην Πάνω Δευτερά
Ο χειμώνας στην ελεύθερη Αμμόχωστο αποκτά νέο προορισμό…
Το KAVO Ayia Napa ετοιμάζεται για τον χειμώνα με live μουσική, clubbing και sushi δίπλα στη θάλασσα
Μία ψησταριά-οικογενειακή υπόθεση, για σπιτικό φαγητό στο χωριό
Αυθεντικό φαγητό και γεύσεις που θυμίζουν οικογενειακό τραπέζι
Τα donuts που κάνουν θραύση στη Λευκωσία, ετοιμάζουν νέο κατάστημα στο χωριό
Το διασημότερο donut της Κύπρου, πάει εκτός πόλης
Η Winecase φιλοξενεί (απόψε) το Wok n Roll για ένα βράδυ
Το γνωστό boutique ασιατικό εστιατόριο της πόλης επιστρέφει στη Winecase για ένα βράδυ αφιερωμένο σε ασιατικές γεύσεις και καλό κρασί.
Το Σουβλάκι του Σουκρή έρχεται στη Λευκωσία (εικόνες)
Το Σουβλάκι του «Σουκρή» ετοιμάζεται να φέρει τη δική του εκδοχή της καλής ψησταριάς στο κέντρο της Λευκωσίας
Από το brunch ως το sunset cocktail: Το all day spot που τα έχει όλα!
Εlevated beach life, σύγχρονη κουζίνα και καλοκαιρινή ανεμελιά δίπλα στο κύμα
Το εστιατόριο- γαστρονομική έκπληξη της Πάφου
Το μενού υπογράφει ο σεφ Γρηγόρης Κίκης, ο νεότερος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin!
10+1 εστιατόρια και ταβέρνες στη Λευκωσία για το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου
Για εσένα που το άφησες για τελευταία στιγμή, ακολουθούν προτάσεις που θα κάνουν την έξοδο της Πέμπτης, αξέχαστη!