Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εκλεκτά ψάρια, θαλασσινά και sushi σε ένα άκρως εντυπωσιακό εστιατόριο

Το εντυπωσιακό εστιατόριο του Amathus, ανοίγει τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2021

Ένας εντυπωσιακός χώρος άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 2019 στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, αποτελώντας έκτοτε μία πολύ εκλεκτή προσθήκη στη συλλογή των εστιατορίων του ξενοδοχείου. Σκοπός του, ο οοίος έχει ήδη επιτευχθεί, να γίνει ο χειμερινός προορισμός για πιάτα με ψάρια και θαλασσινά.

Το μενού του Thalassa αποτελεί τη χειμερινή εκδοχή του γνωστού, βραβευμένου εστιατορίου του ξενοδοχείου, Limanaki, το οποίο λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διατηρώντας τα πιάτα που ετοιμάζονται στα κάρβουνα, τα οποία έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την προτίμηση του κόσμου, συμπληρώνεται με νέες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, που ταιριάζουν στην εποχή. Το μενού προσφέρει επίσης επιλογές για sushi και οστρακοειδή.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και διακόσμηση, αλλά και με την επιβλητική εικόνα των σφαιροειδών χωρισμάτων που φιλοξενούν τραπέζια με καναπέδες, το εστιατόριο καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά. 

Το Thalassa Restaurant ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί ξανά από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου με ένα ανανεωμένο μενού με θαλασσινά.

Ανοιχτό για δείπνο από Τετάρτη έως Σάββατο και για μεσημεριανό κάθε Κυριακή.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close