News , Guide

Tο Nabucco είναι το πρώτο eco friendly petshop που άνοιξε στην Κύπρο

Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το νέο pet shop

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021

Το Nabucco, ένα νεό concept store για τα κατοικίδια ζώα, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό με πρωταρχικό στόχο την παροχή επιλεγμένων προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας πιστοποιημένες οργανικές τροφές, φυσικά και νόστιμα παιχνίδια καθώς και βιώσιμα προϊόντα για γάτους και σκύλους.

Το κατάστημα Nabucco βρίσκεται στην οδό Κένεντι 49, στη Λευκωσία, και καλωσορίζει όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων που ενδιαφέρονται για την ευημερία και την υγεία των ζώων τους αλλά και του περιβάλλοντος. 

Είναι πλέον καιρός όλοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη μας, του περιβάλλοντός μας, του μέλλοντος των παιδιών μας. Δεδομένου ότι η Κύπρος είναι ένα μικρό νησί, πολλοί πιστεύουν ότι οι ενέργειές μας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής δεν θα έχουν αντίκτυπο, αλλά αυτό είναι λάθος. Οποιαδήποτε βελτίωση της συμπεριφοράς μας έχει θετικό αποτέλεσμα.

Στο Nabucco μπορείτε να βρείτε:

  • Πιστοποιημένες βιολογικές τροφές και σνακς για σκύλους και γάτους

Όπως γνωρίζουμε σήμερα, η βιολογική γεωργία δεν σημαίνει γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, ούτε τεχνητές αρωματικές ουσίες, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά και αντιβιοτικά. Προσφέρει στα ζώα καλύτερη τροφή, πιο υγιεινή και με περισσότερες θρεπτικές ουσίες και, γενικά, μειώνει τα προβλήματα πέψης ή αλλεργίας. 

  • Φυσικά και νόστιμα παιχνίδια 

Το Nabucco προσφέρει παιχνίδια που προέρχονται απευθείας από τη φύση: ξύλα ελιάς και νόστιμα κέρατα αγελάδας, ελαφιού ή βουβαλιού για σκύλους, ράβδοι μάταμπι για γάτες, που κατασκευάζονται από ένα ιαπωνικό φυτό ή ακόμη και τραγανό Yak’cheese για να το απολαύσει ο σκύλος σαν ποπκόρν.

  • Βιώσιμα προϊόντα και αξεσουάρ

Το Nabucco φέρνει στην Κύπρο κρεβάτια και στρώματα για τα κατοικίδια ζώα της σειράς Project Blu, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια ή αλιευτικά δίχτυα που συλλέγονται στους ωκεανούς. Επίσης υπάρχουν κολάρα και λουριά φτιαγμένα από ανακυκλώσιμο δέρμα από απομεινάρια διαφόρων δερμάτων και e-leather, vegan leather φτιαγμένα από δέρμα μήλου.

Η φιλοσοφία Nabucco: Όλα τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα στο Nabucco στοχεύουν στη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος: καλό για το κατοικίδιο ζώο, καλό για εσάς, καλό για τον πλανήτη μας! #goodforyoutoo

Τηλέφωνο: 22522410
Διεύθυνση: Λεωφ. Κέννεντυ 49, 1076, Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 19:00 & Σάββατο 09:30 - 14:30
Ιστοσελίδα: https://nabucco.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/NabuccoCy/
Instagram: https://www.instagram.com/nabuccocy/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close