Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

THE FAT BULL Co.: Το μπεργκεράδικο που αφήνει χιλιόμετρα πίσω του τα υπόλοιπα

Το μπεργκεράδικο που χάραξε την πορεία στον κυπριακό χάρτη των burgers!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021

Οι επιλογές για μπέργκερ στη Λεμεσό είναι πολλές… Μπέργκερ από μπέργκερ όμως διαφέρει! Αν λοιπόν ψάχνεις ένα μπέργκερ που περιλαμβάνει τεχνικές υψηλής γαστρονομίας, άριστη πρώτη ύλη και μοναδικές σάλτσες, τότε αυτό που ψάχνεις είναι το «The Fat Bull Co.». 

Το «Fat Bull» δεν είναι το τυπικό fast food μπεργκεράδικο που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο μαγαζί τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, είναι ότι προσφέρει premium, gourmet μπέργκερ, φέρνοντας στο πιάτο του πελάτη τις τελευταίες γευστικές τάσεις του εξωτερικού.

Επιπλέον, ένα ακόμα στοιχείο που καθιστά το «Fat Bull» ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια στο είδος του, είναι ότι δεν επαναπαύεται ποτέ στις ήδη απίστευτες γεύσεις που έχει δημιουργήσει και πάντα ψάχνει τον τρόπο να καινοτομεί και να φέρνει στο πιάτο μας κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό! 

Η ιστορία πίσω από τον "Ταύρο" και το όραμα που γέννησε το The Fat Bull Co.
Ο δημιουργός τού ίσως πιο ψαγμένου μπεργκεράδικου της Κύπρου, Αλέξανδρος Κυριάκου, μετά την oλοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverage και το Higher Diploma in Culinary Arts και τη μετέπειτα τριβή του σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, είχε το όραμα να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να εφαρμόσει όλη τη γνώση που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο της γαστρονομίας.

Έτσι δημιούργησε ένα εστιατόριο βασισμένο στην street food κουλτούρα, την οποία πάντρεψε όμως με τις υψηλές γαστρονομικές του γνώσεις, για να προσφέρει στους Λεμεσιανούς μια πιο «ψαγμένη» και παράλληλα value for money εκδοχή του αγαπημένου μας μπέργκερ.

Το 2017 το όραμα του Αλέξανδρου να δημιουργήσει μπέργκερ υψηλών προδιαγραφών κρατώντας παράλληλα μία value for money πολιτική, άλλαξε μια για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το τι σημαίνει καλό μπέργκερ στην Κύπρο. 

Άριστες πρώτες ύλες και άψογη εκτέλεση
Εκτός από την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία, ένα άλλο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του «Fat Bull», που αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε από τους burger lovers της Λεμεσού αλλά και ολόκληρης της Κύπρου από την πρώτη στιγμή, είναι η σημασία που δίνεται στην πρώτη ύλη. 

Ένα από τα στοιχεία που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό είναι τα ζουμερά μπιφτέκια που αλέθονται καθημερινά στον χώρο τους από 100% Αberdeen Angus (200gr). 

Στοιχεία που του χάρισαν, για δύο διαδοχικές χρονιές, το 2019 και το 2020 το Best Cyprus Food Awards.

Μίλα μου για μπέργκερ! 
Αφού κάναμε τις συστάσεις, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν… οι γεύσεις από μόνες τους. Εκεί θα βρεις μια πληθώρα λαχταριστών μπέργκερ, ώστε να διαλέξεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς: το signature burger «The Fat Bull», το «Οld Time Classic Cheeseburger», το θρυλικά «Umami» και «Big Poppa», το καυτό «Red Hot Chicky Burger», το «Low & Slow Pork» και το «Shrοοm Burger» (vegan) θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που εξυψώνει κάθε μπουκιά σε Fine Street Dining απόλαυση.

Και τα εκπληκτικά μπέργκερ δεν είναι το μόνο που θα βρεις στο «Fat Bull», καθώς προσφέρουν κι άλλες εξίσου γαστριμαργικές επιλογές: τις «Blue & Ηot Wings», τις ιδιαίτερες «Rosemary’s string fries» με άρωμα λεμονιού, τα τραγανά και παράλληλα αφράτα «Fat Rings», τις πληθωρικές «Loaded Fries» με «Pulled Pork», ενώ για κλείσιμο.... μπορείς να απολαύσεις τα αμερικάνικα απίστευτα γλυκά του, όπως «Nutella Cheesecake», «Vegan Salted Caramel Peanut Brownie», το «New York Cheesecake» και το νέο «Salted Caramel Snickers Cheesecake». 

Αν τυχόν αναρωτιέσαι ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις του «Fat Bull», η αλήθεια είναι πως όπου κι αν επιλέξεις θα ικανοποιηθείς στον απόλυτο βαθμό. Από τη μία αν επιλέξεις να τις γευτείς… στο σπίτι τους, ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να αποπνέει μια casual διάθεση σε industrial ατμόσφαιρα, με πινελιές που συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του φαγητού, ενώ από την άλλη αν επιλέξεις να τις απολαύσεις στο δικό σου χώρο, σίγουρα δε χάνεις σε τίποτα ως προς τη γεύση και την ποιότητα του φαγητού, καθώς έρχονται σε εσένα μέσα σε ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη συσκευασία που διατηρεί το φαγητό σαν να… ήρθε από την κουζίνα κατευθείαν στην πόρτα σου!

(70 002737) Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός. Δ-Σ 12.00-22.00.
Order Online: https://order.thefatbullco.com    
FacebookThe Fat Bull Co.
Instagramthefatbull_co

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close