Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

​​​​​​​11+1 σουβλατζίδικα της Λεμεσού που ξέρουν το σουβλάκι καλύτερα

Πού να φας το καλύτερο σουβλάκι στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2021

Τα σουβλατζίδικα της Λεμεσού, που μετρούν χρόνια τώρα πιστούς θαμώνες, ξέρουν καλύτερα από τον καθέμας τα μυστικά του κρέατος, του σωστού ψησίματος, αλλά και της μυρωδάτης σεφταλιάς! Γι' αυτό και απευθυνόμαστε σε αυτούς κάθε φορά που λαχταράμε καλοψημένο σουβλάκι! 



Άρης
Εδώ θα συναντήσεις αυθεντική, φιλική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Το στέκι των Λεμεσιανών (κι όχι μόνο) επιμένει να σερβίρει καλό σουβλάκι και να ικανοποιεί τους φανατικούς του είδους. Ζουμερό, νοστιμότατο, ορθά ψημένο και χορταστικό στην πίτα. Τα τραπεζάκια που διαθέτει -μέσα κι έξω- με θέα στην πλατεία είναι ιδανικά για παρέες και οικογένειες.
(99344237) Λεμεσός. 

Ωραίος Τρελός 
Στο κέντρο της πόλης, σε έναν όμορφο χώρο -με πολύχρωμες καρέκλες και καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια- θα απολαύσεις απίθανα σουβλάκια, σε χορταστική μερίδα και σε λογικότατες τιμές. 
(25331803) Καλλικράτη 14. 

Φάνος και Στέλιος
Μεγάλη ποσότητα και πολύ καλή ποιότητα, αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Εδώ λοιπόν θα σου φτιάξουν όλων των ειδών τα κρεατικά (και όχι μόνο) στη σχάρα, τα οποία θα απολαύσεις και με το παραπάνω. 
(25382388) Απ. Πέτρου και Παύλου 6.

Charcoal Grill 
Απλός χώρος, με όλα τα είδη σχάρας, φτιαγμένα με κρέας πάντα φρέσκο από το δικό τους κρεοπωλείο. Πέρα από σουβλάκια, εδώ θα βρεις και καλοφτιαγμένα μεζεδάκια, εποχιακά και μη. Μπορείς να παραγγείλεις για take away ή να τα απολαύσεις στο χώρο του.
(25589397) Γλαύκος House 4Ζ, Kanika Enaerios Complex. 

Άριστος & Κική
To μαγαζί αυτό έχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα με τα top σουβλατζίδικα της πόλης και μετρά 30+ χρόνια, με τα παιδιά να συνεχίζουν την παράδοση.
(25323769) Αριάδνης, Γερμασόγεια. 

ΑΜΕΚ Καμάλου
Το στέκι αυτό αποτελεί πλέον κλασική αξία για τους Λεμεσιανούς. Ένας σύλλογος που λειτουργεί πανω από 40 χρόνια, προσφέροντας καλούδια από την κυπριακή κουζίνα τα οποία μπορείς να παραγγείλεις ξεχωριστά, μιας και δεν προσφέρεται μεζές. Παραγγέλνεις ό,τι θέλεις, από σαλατικά, σουβλάκια, σεφταλιά, κρασάτο, συκώτι αρνίσιο, αγρέλια με αυγά, πατάτες κ.λπ. και πληρώνεις αναλόγως.
(25382744) Αγίας Φυλάξεως 158. 

Θεοδόσης
Η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Λεμεσού! Τα διάσημα ζουμερά σουβλάκια του Θεοδόση, οι νόστιμες σεφταλιές και τα καλοψημένα κρεατικά που με μεράκι θα σου ετοιμάσει, αποτελούν πλέον σταθερή αξία για ντόπιους και ξένους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να μπεις στη σειρά για να το απολαύσεις.
(25570251) Ομόνοια, Λεμεσός.

Περί της Ουσίας
Ζεστό, φιλικό τρωγοπίνειν με παραδοσιακά μαγειρευτά και σχάρα. Καλά κρέατα,δυνατό σουβλάκι δοκιμάστε και τις τηγατινές μελιτσάνες που έρχονται με τα ορεκτικά. Το πρωί με αλμυρά, καφέδες, χυμούς. Ζωντανή μουσική Παρασκευή και Σάββατο. (25715713) Ευαγγελίστριας 138, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός.

Λευτέρης Νο1
Διάσημος στην πόλη της Λεμεσού, ο Λευτέρης εδώ και χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες του μ’ ένα αξιοπρόσεκτο μενού και πολύ λογικές τιμές. Μπορείς να καθίσεις σε ένα από τα τραπεζάκια του, να επιλέξεις στην πίτα ή σε μερίδα και να τα απολαύσεις με πατάτες και σαλάτα. 
(25587403) Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ 237Δ, Εναέριος.

Parko Food And Leisure
Το απάχικο αυτό ταβερνάκι θα το βρεις στην οδό Αγίας Φωτεινής, κάτω ακριβώς από την εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στον συνοικισμό Κολοσσίου, έτοιμο να φιλοξενήσει τις μεζεδοκατανύξεις της παρέας σου! Σερβίρει τόσο μεζέδες (ποικιλία σχάρας) όσο και στην πίτα (χοιρινό σουβλάκια, σεφταλιές, μιξ, σουβλάκι κοτόπουλο, γύρος βοδινός, χαλούμι, λουκάνικο χωριάτικο, παστουρμάς, μανιτάρι και πατάτες επίσης στην πίτα) αλλά και πιάτα (μερίδες)  όπως χοιρινή μπριζόλα (jumbo 750 γρ) στα κάρβουνα και φιλέτο κοτόπουλο, χοιρινά πανσετάκια κ.ά. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις και τη δική σου μερίδα επιλέγοντας τα διάφορα της σχάρας, καθώς επίσης και πλούσια σαλάτα όπως και αλοιφές. Στα συν βάλε και τις επιλογές για παιδιά όπως μπέργκερ και κοτομπουκιές. Μπορείς να παραγγείλεις για take away ή να τα απολαύσεις στο χώρο τους.
(25932487) Αγίας Φωτεινής 6, συνοικισμός Κολοσσίου, Λεμεσός. Τρ-Σ 17.30-22.00.

Έλενας σουβλάκια
Το συνοικιακό ταβερνάκι της Έλενας (απέναντι από το Γυμνάσιο Πολεμιδιών) είναι πάντοτε γεμάτο κόσμο όλων των ηλικιών που παίρνει θέση σε ένα από τα τραπέζια της, προκειμένου να απολαύσει τόσο το εύγευστο σουβλάκι της όσο και τον καλοφτιαγμένο της μεζέ. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και τη μυρωδάτη σεφταλιά της. 
(25714799) Μελίνας Μερκούρη 78, Πολεμίδια. 

Το Φεγγαράκι
Το γωνιακό μαγαζί της οδού Γλάσδτωνος, το οποίο ανέλαβαν εδώ και κάποιους μήνες νεαρά χέρια, ανακαινίστηκε τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Ωστόσο, κράτησαν και κάτι από το χαρακτήρα του παλιού μαγαζιού που τόσο αγάπησε η Λεμεσός. Η μικρή του τζαμαρία με τις πολλές ασπρόμαυρες φωτογραφίες ηθοποιών και στιγμιότυπα από τη Λεμεσό του 1960 στους τοίχους, φρεσκαρίστηκε και παραμένει εκεί, και περιμένει καρτερηκά να μας φιλοξενήσει και πάλι, επιφυλάσσοντάς μας και εκπλήξεις. Στο μενού τους θα βρεις από σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, μέχρι μιξ, σεφταλιές, χαλούμι, μανιτάρια, λουκάνικο, παστουρμά, και ολόφρεσκες πατάτες τηγανητές. Όλα καλοφτιαγμένα και της ώρας. Και με delivery. 
(25747488) Γλάδστωνος 94.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close