Cine News , Κινηματογράφος

To Netflix μας βάζει σε γιορτινό mood με τις νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του

Ζεστή σοκολάτα, τζάκι, κουβερτούλα και Netflix

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021

Μπορεί να έχουμε ακόμα παραπάνω από ένα μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά επειδή αυτή η γιορτή μας αρέσει πολύ και δυστυχώς κρατάει λίγο, μας αρέσει να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο mood από νωρίς. Τι καλύτερο λοιπόν από το να δεις μια χριστουγεννιάτικη ταινία για να μπεις στο πνέυμα των Χριστογέννων; Το Netflix ασπάζεται πλήρως αυτή την άποψη και γι' αυτό εισάγει στην πλατφόρμα πολλές νέες ταινίες με βασικό θέμα τα Χριστούγεννα. 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να διαμορφώσετε τη watch list σας και να μπείτε στο απόλυτο Christmas mood!

The Claus Family
Στον Jule Claus δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα. Μετά τον θάνατο του πατέρα του έναν χρόνο πριν, δεν θέλει πια καμιά σχέση μαζί τους. Ενώ η μητέρα του εργάζεται, ο ίδιος περνά πολύ χρόνο στο κατάστημα παιχνιδιών του παππού του. Μια μέρα βρίσκει μια μαγική χιονόμπαλα, η οποία τον οδηγεί στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου και ανακαλύπτει κάτι τρελό: Ο παππούς του είναι ο πραγματικός Αϊ-Βασίλης! Η οικογένειά του διατηρεί την παράδοση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τώρα που ο πατέρας του δεν είναι πια εδώ, ο παππούς Claus έχει αναλάβει και πάλι τη δουλειά. Όταν ο παππούς Κλάους σπάει το πόδι του, ο Jule αποφασίζει να τον βοηθήσει. Αλλά για να καταφέρει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων, πρέπει να μάθει να αγαπά και να εκτιμά ξανά την ομορφότερη εποχή του χρόνου.
H ταινία προβάλλεται από την 1η Νοεμβρίου.

Love Hard
Μια άτυχη στον έρωτα ρεπόρτερ από το Los Angles ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν άντρα που γνώρισε σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev έρχεται αντιμέτωπη με ατυχίες που εμφανίζονται και πάλι μπροστά της, αλλά το μόνο που θέλει είναι να βιώσει τον έρωτα. Άραγε τα καταφέρνει ή θα βιώσει γι' άλλη μια φορά την απόρριψη;
Η ταινία προβάλλεται από τις 5 Νοεμβρίου.

Father Christmas Is Back
Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη. Όλα ξαφνικά αλλάζουν και τίποτα δε μοιάζει με πριν, με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να καταλήξουν στο τι τελικά είχε συμβεί και ο άνδρας είχε εξαφανιστεί, αλλά και για ποιο λόγο εμφανίστηκε τώρα.
Η ταινία προβάλλεται από τις 7 Noεμβρίου.

The Princess Switch 3: Romancing the Star
Η ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Vanessa Hudgens και με τον τίτλο "The Princess Switch 3: Romancing the Star", θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Στην ταινία, η Hudgens δεν παίζει μόνο έναν ρόλο, ούτε δύο, αλλά τρεις πρωταγωνίστριες – την Βασίλισσα Margaret, την Πριγκίπισσα Stacy και την ξαδέρφη της Margaret, που είναι ίδιες, τη Fiona.
Κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.

A Boy Called Christmas
Βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Matt Haig, το "A Boy Called Christmas" αφηγείται την περιπέτεια ενός αγοριού στον χιονισμένο βορρά αναζητώντας τον πατέρα του. Η μαγεία των γιορτών τον επισκέπτεται και τον βοηθά να πραγματοποιήσει τους στόχους του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες που τον απογοητεύουν.
Κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου.

A Castle For Christmas
Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας best seller ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του. Παρόλα αυτά, η μαγεία των γιορτών τής χτυπά την πόρτα και όλα γίνονται εντελώς διαφορετικά από ό,τι τα είχε φανταστεί. Τελικά, καταφέρνει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της;
Κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου.

Single All the Way
Στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, ο Peter ζητά από τον κολλητό του να παριστάνει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό. Οικογενειακά δράματα, γέλιο, καθώς κι έντονα συναισθήματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την ταινία, η οποία ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.
Κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου.

David and the Elves
Ένα κουρασμένο, καταπονημένο ξωτικό τρέχει στον πραγματικό κόσμο όπου προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νεαρού αγοριού που έγινε πρόσφατα φίλος του. Εκεί, ωστόσο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι τα είχε στο μυαλό του και η περιπέτεια για τον ίδιο ξεκινάει. Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά γίνεται «ένα» με την πολυπόθητη μαγεία των γιορτών.
Κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.

A California Christmas: City Lights
Πρόκειται για το sequel της περσινής επιτυχίας A California Christmas λαμβάνει μέρος αφότου οι Callie και Joseph ερωτεύονται. Τώρα έρχουν μια φάρμα κι ένα οινοποιείο. Όταν, όμως, η επιχείρηση και οι οικογενειακές υποχρεώσεις καλούν τον Joseph πίσω στην πόλη, η σχέση τους απειλείται.
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

1000 Miles from Christmas
Ο Raúl είναι ένας τριαντάχρονος άνδρας που δεν αγαπάει ούτε στο ελάχιστο τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας να περάσει την περίοδο των γιορτών σε κάποια απομακρυσμένη παραλία. Αυτήν τη χρονιά, όμως, το αφεντικό του θα του αναθέσει μια δουλειά που έχει άμεση σχέση με τα Χριστούγεννα και την οποία δε θα μπορέσει να αρνηθεί. Μήπως τελικά αλλάζει γνώμη για όσα πίστευε γι' αυτήν την περίοδο του χρόνου;
Κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από Glow 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close