News , Guide

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, το IDOLS είναι αφιερωμένο στον Βλάσση Μπονάτσο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής στη σειρά ντοκιμαντέρ Idols, κάθε Παρασκευή στις 21.00, στο ΣΙΓΜΑ.

Πρόσωπα - είδωλα που διαμόρφωσαν το δικό τους σύμπαν. Αντισυμβατικές προσωπικότητες που χάραξαν τα δικά τους όρια και τα ξεπέρασαν. Όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τα δικά μας είδωλα. Προσωπικότητες που στιγμάτισαν την Ελλάδα με την επαγγελματική τους πορεία, την προσωπική τους ζωή, τις ιδέες τους ακόμη και με τον θάνατό τους. 

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, το IDOLS είναι αφιερωμένο στον Βλάσση Μπονάτσο. O ασυμβίβαστος ροκάς, ο σόουμαν, ο ηθοποιός, ο παρουσιαστής. Μια σαρωτική προσωπικότητα που κατάφερνε να μαγνητίζει το κοινό και τους συνομιλητές του. Ασυγκράτητος και χειμαρρώδης. Ειλικρινής και αληθινός. Χωρίς προσωπείο, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Με γλώσσα απλή και μια γλυκιά αναίδεια που τον έκανε το πειραχτήρι ολόκληρης της Ελλάδας. 

Ο Σάκης Ρουβάς φωτίζει την ξεχωριστή μουσική και θεατρική του διαδρομή και ξαναθυμάται την τηλεοπτική καριέρα που έκανε τον Βλάσση Μπονάτσο ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό: οι «Απαράδεκτοι», το «Vlass back», τα «Άλλα κόλπα», το «Με φόρα» και το «Να η ευκαιρία» που εκτόξευσαν τη φήμη του και την αξία του στην αγορά. 

Στο Idols φιλοξενούνται όσοι έζησαν τον Μπονάτσο στα πρώτα τρυφερά του χρόνια στο πατρικό του -στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κεραμικού- εκεί που ο Βλάσσης μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που το χαρακτήριζε η αυστηρότητα του πατέρα και η ευαισθησία της μητέρας του. 

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουμε μαζί ξανά τους «Απαράδεκτους» -τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο- να εξιστορούν στον Σάκη Ρουβά αξέχαστες στιγμές γέλιου και συγκίνησης. 
Στο μεγάλο αυτό αφιέρωμα, συμμετέχουν ακόμη οι δημιουργοί των Πελόμα Μποκιού – του συγκροτήματος που κατά το «Rolling Stone» ήταν «εφάμιλλο των ξένων, με προσωπικό ήχο και στυλ».

Ο Σάκης Ρουβάς συνομιλεί ακόμη με τον Κώστα Τουρνά για τις ανήσυχες μέρες της δεκαετίας του ‘60: το χάσμα των γενεών που μεγάλωνε, τον κόσμο που η γενιά ανέμενε να γεννηθεί επαναστατώντας και «βουτώντας» στην τέχνη. Μαζί θα θυμηθούν τη σεξουαλική επανάσταση, τα παιδιά των λουλουδιών, τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς της ροκ σκηνής. 


Η «Μπονάτσα» Ισαβέλλα Βλασιάδου θα ξεδιπλώσει το ταπεραμέντο του Βλάσση στις τηλεοπτικές εκπομπές που έγραψαν ιστορία: πληθωρικός, ετοιμόλογος πλακατζής και κυρίως ατακαδόρος άφησε το σημάδι του στον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας. 
Για τη γνωριμία τους στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 1995, την παλιά φιλία που έγινε φλογερός έρωτας και την πρόταση γάμου θα μιλήσει η Μάρθα Κουτουμάνου. Μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη μονάκριβη κόρη τους Ζένια θα ξαναζωντανέψουν μέσα από ένα πλούσιο οικογενειακό αρχείο που παρουσιάζεται δημόσια, για πρώτη φορά. 

Η διαδρομή ενός πραγματικού ειδώλου, του Βλάσση Μπονάτσου, που μεταμορφωνόταν συνεχώς και μεταμόρφωσε πάνω από τρεις σημαντικές δεκαετίες ελληνικής κουλτούρας, στο IDOLS με τον Σάκη Ρουβά, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.


Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής
IDOLS - Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close