Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Funky Treats: Ένα κατάστημα σκέτη γλύκα!

Η Λευκωσία απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο μέρος, όπου πρωταγωνιστούν μόνο απολαυστικοί πειρασμοί.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2021

Το κατάστημα Funky Treats, έχει πολλούς λόγους ύπαρξης, με τον κυριότερο να προσφέρει τις καλύτερες και ποιοτικότερες λιχουδιές... όπως ντόνατς, μπισκότα, fudgy brownies και muffins, των οποίων η διαφορά στη γεύση είναι αισθητή από την πρώτη κιόλας δοκιμή.
 
Kρεμώδη brownies, αληθινά american cookies -τραγανά απ’ έξω αλλά μαλακά από μέσα, αφράτα μυρωδάτα muffins και ντόνατς με παραδοσιακά υλικά και διαδικασίες που το κάνουν άκρως αυθεντικά. 

Στο εργαστήρι του Funky Treats όλα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά ενώ χρησιμοποιούνται μόνο premium βελγικές σοκολάτες και καραμέλες.

Η ταλαντούχα ομάδα του, η οποία αποτελείται από έμπειρους pastry σεφ, έχει σχεδιάσει ίσως την πιο δημιουργική σειρά προϊόντων, καθώς τα ντόνατς στο Funky Treats κερδίζουν και σε γεύση αλλά και σε όψη, αφού χρησιμοποιούνται οι πιο δημιουργικοί συνδυασμοί συστατικών και οι πιο περίτεχνες διακοσμήσεις.


 
Éclair Donuts – Αποκλειστικά στο Funky Treats
Η δημιουργικότητα της ομάδας του Funky Treats κορυφώνεται από τη signature σειρά ντόνατς σε στιλ Éclair. Αν δεν ξέρετε με τι να ξεκινήσετε, ίσως αυτά να είναι μια καλή αρχή. Πραγματικά μοναδικά και διαφορετικά ντόνατς γιατί είναι γεμάτα απ΄ άκρη σ’ άκρη, απογειώνοντας έτσι τη γευστική σας εμπειρία.


 
Τα τέλεια κεραστικά
Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό για κεραστικά είτε στη δουλειά είτε για πάρτι, το Funky Treats σας προσφέρει γλυκιές μοναδικές λύσεις. Από τα Mini Donuts Treats, που προσφέρονται με 7 διαφορετικές γεμίσεις -Πραλίνα Φουντουκιού, Πραλίνα Λευκής Σοκολάτας, Bueno, Μπανάνα, Βανίλια, Μαρμελάδα Φράουλα, Κεράσι- μέχρι και προσαρμογή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων στο επιθυμητό μέγεθος. Για παράδειγμα, ένα ντόνατ από τη σειρά Funkies μπορεί να σχεδιαστεί και ως μικρό κεραστικό αλλά και σε μεγαλύτερο μέγεθος, χωρίς να χάσει καθόλου σε γεύση και εμφάνιση. 


 
Funky Donut Tower Cakes – Ο νέος εντυπωσιακός τρόπος να σβήνετε κεράκια
Τα Funky Donut Tower Cakes είναι σίγουρα εντυπωσιακά! Τούρτες από στοίβες ντόνατς φέρνουν έναν FUNKY αέρα στα πάρτι γενεθλίων. Διακοσμήστε τις στα χρώματα και στο στιλ που σας αρέσει και επιλέξτε διαφορετική γέμιση για κάθε ντόνατ. 
 
Funky Kids - Ξεχωριστή σειρά για τους μικρούς μας φίλους
Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας έχουν την τιμητική τους στο Funky Treats, με την αποκλειστική σειρά Funky Kids αποτελούμενη από αγαπημένες λιχουδιές που σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν και στη γεύση και στην εμφάνιση! Οι έξι διαφορετικές γεύσεις Smarties, Oreo, Bubble, Λευκή Σοκολάτα, Bueno και Φράουλα θα ξετρελάνουν κάθε παιδάκι.

Τώρα τα πρωινά γίνονται ακόμα πιο «funky»
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το Funky Treats φροντίζει γι' αυτό! Η σειρά από αφράτα muffins μαζί με ένα καφέ Nespresso σίγουρα θα δώσει στη μέρα σας πιο ευχάριστη διάθεση. 
 
Το Funky Treats βρίσκεται στα Λατσιά, στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 98 και έχει ανοιχτές τις πόρτες του από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Αν δεν μπορείτε να το επισκεφτείτε, έρχεται εκείνο κοντά σας με την υπηρεσία της κατ’ οίκον παράδοσης στο τηλέφωνο 22 253060 καθώς επίσης, τo Funky Treats είναι διαθέσιμο σε Wolt, Bolt , Foody και Fetch.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 25 30 60
Facebook & Instagram: FunkyTreatsCy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close