Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ένα (πολύ) αλλιώτικο bar μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Ποτά, street food και βινύλια στο νέο μπαράκι της πρωτεύουσας!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2021

Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες για να γίνει ένα bar διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ο πρώτος είναι το concept του. Από πού εμπνέεται και πού βασίζεται η φιλοσοφία του. Ο δεύτερος είναι ο χώρος. Το πώς είναι σχεδιασμένο. Τι εμπεριέχει ως σκηνικό. Ο τρίτος είναι οι μουσικές του. Να διαφέρουν από αυτά που ακούγονται παντού. Ο τέταρτος είναι το service. Και ο πέμπτος οι άνθρωποι που το δημιουργούν.

Στην περίπτωση του Ukiyo Listening Bar στη Λευκωσία συμβαίνουν όλα τα παραπάνω. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από το πολύ διαφορετικό του concept.

Πρόκειται για το πρώτο listening bar του νησιού, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 11 στη Λευκωσία (πίσω από το Notes And Spirits).

Και όταν λέμε listening bar εννοούμε τους χώρους εκείνους που δίνουν μεγάλη έμφαση στη μουσική δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον ώστε να ανακαλύπτεις τη μουσική και τους ήχους και να απολαμβάνεις αυτό που ακούς -αυτό σημαίνει ηχεία, ενισχυτές, πικάπ και μίκτες ακριβείας. Πρόκειται για μία κουλτούρα που έκανε την εμφάνισή της στην Ιαπωνία τη δεκαετία του ΄50 και εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια και σε Ευρώπη και Αμερική.

Όσο δε για τον χώρο του, πρόκειται για ένα μαγαζί στο οποίο κύριος πρωταγωνιστής είναι το ξύλο και ο εντυπωσιακός φωτισμός. Εδώ το σκανδιναβικό στυλ συναντά το ιαπωνικό πνεύμα και η συνύπαρξή του είναι άκρως αρμονική! 

Το Ukiyo Listening Bar έχει στυλ, άποψη και ένα μενού με πολύ ενδιαφέροντα ποτά, όπως signature cocktails, βασισμένα σε classic highballs και premium ποτά με έμφαση στα ιαπωνικά whiskies και αμερικανικά bourbons, τα ποία θα συνπδεύσεις ιδανικά με ιαπωνικό street food. 

Βασιλίσσης Φρειδερίκης 11, 1066, Λευκωσία. Τετ-Κ 17.30-24.15, Παρ&Σ 17.30-01.30. 
Πληρ. http://www.ukiyolisteningbar.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close