Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Αραδίππου έφτιαξε πρόγραμμα για τον Δεκέμβρη

Όλα όσα θα δεις, θα κάνεις και θα ζήσεις στον Δήμο Αραδίππου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Αραδίππου έφτιαξε την ατζέντα, με όλα όσα θα συμβούν τον Δεκέμβριο, τον τελευταίο και πιο γιορτινό μήνα του χρόνου.


1η Δεκεμβρίου
ΟΜΙΛΙΑ

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αραδίππου (2ος όροφος)
19:15
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Αραδίππου, φιλοξενεί τον Διδάκτωρ Θεολογίας, Πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου,  σε ομιλία με θέμα: «Πόνοι και δοκιμασίες και η σιωπή του Θεού».  Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αραδίππου (2ος όροφος). Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου, στο 24811017. 

1η με  3 Δεκεμβρίου
ΒΙΟΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αραδίππου (2ος όροφος)
8:30 έως τις 14:00 

Η ομάδα της Βιοτράπεζας του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα βρίσκεται μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αραδίππου (2ος όροφος), για να συλλέξει δείγματα για την βιοϊατρική έρευνα που διεξάγει το Πανεπιστήμιο, από τις 8:30 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Η δράση αυτή πραγματοποιείται μετά από έντονο ενδιαφέρον των δημοτών να συμμετάσχουν στην έρευνα για το DNA των Κυπρίων, που παρουσίασε σε ομιλία του ο Καθηγητής Γενετικής,  Δρ. Κωνσταντίνος Δέλτα, που είχε διοργανώσει το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Αραδίππου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δημητράκη Κουμάνταρη τον προηγούμενο μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με Κέντρο Ερευνών Μοριακής Ιατρικής στο 22892815, είτε για να δηλώσουν συμμετοχή, είτε για να ενημερωθούν για όλα τα τρέχοντα προγράμματα. www.biobank.cy

4 Δεκεμβρίου 
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Φάτνη του Μικρού Χριστού (Αρχ. Μακαρίου Γ’ 89)
17:15
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Άη Βασίλης, επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί, πελώριες σαπουνόφουσκες και πλήθος από λιχουδιές, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Αραδίππου. Από νωρίς το μεσημέρι (15:30) θα ξεκινήσουν εκδηλώσεις με μια εντυπωσιακή ταχυδακτυλουργική Παράσταση, ενώ θα λειτουργεί αγορά με χριστουγεννιάτικα περίπτερα με λιχουδιές, ροφήματα και χειροτεχνίες. Όλα τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Άη Βασίλη και με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, στις 17:15 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου και θα ακολουθήσει παράσταση με σαπουνόφουσκες.   
 

11 Δεκεμβρίου 
ΠΑΖΑΡΑΚΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
11:00 ΜΕ 14:00

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων Σχολείων της Αραδίππου και το βιβλιοπωλείο «Περιδιάβαση», διοργανώνει φιλανθρωπικό παζαράκι βιβλίου, όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις ανάγκες άπορων μαθητών. 

13 και 14 Δεκεμβρίου 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»
19:15
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€

Η Δημοτική Χορωδία Αραδίππου τραγουδά για το Σωματείο Βασούλα Ελευθερίου. Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία του τιτλοφορείται ως ένα «Ένα Θείο Φως» και θα ζεστάνει τις καρδιές μας. Συμμετέχουν: Βασιλικά Χατζηαδάμου, Στέλιος Κωνσταντάς, Άριστος Μοσχοβάκης, Λευτέρης Μουσκοβίας, Γεωργία Νεοκλέους, Παναγιώτης Αγγλογάλλος, Θεόδουλος Παπαγεωργίου, Μουμτζή Μαριάννα, Κωνσταντίνα Ξενοφώντος. Διευθύνει ο Λούκας Ξενοφώντος, ενώ στην σκηνοθεσία και την γενική επιμέλεια, είναι η Θέκλα Καρίττεβλη.  
Ευχαριστούμε τον μέγα χορηγό μας Fabretti Constructions LTD και τους χορηγούς μας:  IMATECH KOUNNA, GK, ambrosia, Zourides Property Direct, Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, Symeou Farming LTD και τους υποστηρικτές μας HF Markets Group, Argyrou, Alambra , CTCh Group. 
Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο: 24811037

11 Δεκεμβρίου 
ΠΑΖΑΡΑΚΙ

Α’ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
10:00

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου σε συνεργασία με το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών της Ελένης Παπαχριστοφόρου παρουσιάζει την ιστοριούλα «Τα πουπουλένια Χριστούγεννα του Άγιου Βασίλη». Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αντί αντιτίμου, μπορούν να προσφερθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα άπορα παιδιά του Δήμου. 

26 Δεκεμβρίου 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»
Διπλή παράσταση: 11:00 & 15:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«Το ταξίδι της Παπλωματούς» θα ξεδιπλωθεί σε μια διπλή παράσταση για τους μικρούς φίλους της Αραδίππου. Στην Παιδική Θεατρική Παράσταση παίζουν οι: Πέτρος Κονόμου, Έφη Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Μαρίνα Δημητρίου και Άντρη Κούκου. Κείμενο- Σκηνοθεσία: Πέτρος Κονόμου. Αυθεντική Μουσική: Ανδρέας Μιχαλόπουλος και Σταύρος Μακρής. Χορογραφίες: Αντιγόνη Τασουρή. Σκηνικά: Δημήτρης Δημητρίου  

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close