Μουσική , Music News

Top 5: Τα κορυφαία τραγούδια του μήνα από το Ράδιο Πρώτο

Το πιο γιορτινό Top5που παρουσιάζει το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα παίζουν δυνατά από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, τον μήνα Δεκέμβριο! Τον πιο γιορτινό και χαρούμενο μήνα του χρόνου! 

Ας τα απολαύσουμε! 

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η τελευταία της επιτυχία της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα «Αεράκι (Το Θηλυκό)». Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα up-tempo τραγούδι, με latin ρυθμό και ελληνικό στίχο, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σ’ ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις και αποτελεί το δημοφιλέστερο video της διοργάνωσης στο YouTube καθώς μετρά πάνω από 1,3 εκατομμύρια views.

 

 

Στη θέση νούμερο δύο συναντούμε τη Rita Ora, με τον απόλυτο "ύμνο" των Χριστουγέννων! Last Christmas (Wham! cover).

 

 

Η τρίτη θέση, είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς εδώ συναντούμε τον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος τραγουδά μαζί με την κόρη του Κατερίνα το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις». Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» είναι τραγούδι που έχει υπογράψει σε μουσική και στίχους ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς. Κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο έξι φορές πλατινένιο άλμπουμ «Προσωπικά Δεδομένα» του Γιάννη Πλούταρχου, αποτελώντας μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς είναι Στα Καλύτερά του στην τέταρτη θέση του Top5 του Ράδιο Πρώτο. Στην πιο ώριμη καλλιτεχνικά στιγμή της καριέρας του, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δηλώνει «Στα Καλύτερά Μου» και το αποδεικνύει. Ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που υμνεί τη δύναμη του έρωτα και τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει στη ζωή μας, κάνοντάς μας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

 

Στην πέμπτη θέση η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο το «Για Ποια Αγάπη». Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας συναντά ξανά τον ταλαντούχο τραγουδιστή και δημιουργό τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της αγαπημένης επιτυχίας «Αν Με Δεις Να Κλαίω», το οποίο αποτελεί ένα από τα εμπορικότερα τραγούδια των τελευταίων ετών. Το «Για Ποια Αγάπη» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Αποχρώσεις», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και παρέμεινε επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων δίσκων στην Ελλάδα και στο Albums Sales Chart της IFPI. Τη μουσική και τους στίχους του «Για Ποια Αγάπη» υπογράφει η ομάδα των ARCADE, της οποίας μέλος είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close