Eating News , Εστιατόρια

Πού θα απολαύσεις τέλεια σούπα σε ψωμί

Πάμε στο γραφικό Όμοδος για να απολαύσουμε το πιάτο του χειμώνα!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2021

Το brunch είναι ίσως το πιο δημιουργικό γεύμα της ημέρας και κυρίως το μοναδικό που μπορείς να γευτείς από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, συνδυάζοντας αλμυρά και γλυκά πιάτα.

Αν σε αυτή την ιδιαιτερότητα προσθέσεις την ατμόσφαιρα ενός γραφικού χωριού αλλά και την επιλογή να απολαύσεις αγνά, πεντανόστιμα και ξακουστά προϊόντα του τόπου μας, τότε έχεις να κάνεις με την απόλυτη εμπειρία!

Όλα αυτά θα τα βρεις συγκεντρωμένα στο μαγαζάκι της Φωτεινής (Fotini Bakery House) στο διάσημο χωριό Όμοδος, ένα υπέροχο μαγαζί για αυτούς που αγαπούν τα αρκετένα, το brunch, την ποικιλία και την ποσότητα, ακόμα και για αυτούς που αγαπούν τη healthy πλευρά της ζωής.

Στα διάσημα Αρκατένα Φωτεινής πρωταγωνιστές είναι τα διάσημα κουλούρια. Ωστόσο δεν έμεινα μέχρι εκεί.

Τώρα, που ο καιρός φόρεσε τα παγωμένα του, αποφάσισαν ότι είναι η καλύτερη ώρα να καθιερώσουν τις βελούδινες και αρωματικές σούπες στο μενού, τις οποίες μάλιστα σερβίρουν σε αρκατένο ψωμί!

Από το brunch της Φωτεινής λοιπόν δε θα μπορούσε να λείπει το πιο ζεστό πιάτο του χειμώνα. Σούπες φτιαγμένες με υλικά του τόπου μας και με την αγάπη της Φωτεινής, σερβίρονται σε κούπα αρκατένου ψωμιού για όμορφες χειμωνιάτικες εμπειρίες.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close