Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Η νέα Γενική Διευθύντρια του Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό

ΗΛουίζα Ιωαννίδου στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Parklane, a Luxury Collection Resort Spa στη Λεμεσό.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2021

Η εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, ανακοινώνει την Λουίζα Ιωαννίδου στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Parklane, a Luxury Collection  Resort & Spa στη Λεμεσό. 

Η Λουίζα Ιωαννίδου, έχει πολυετή εμπειρία στην Κύπρο και στο εξωτερικό ως αναγνωρισμένη επαγγελματίας του τομέα Διεύθυνσης Ξενοδοχείων, με αποδεδειγμένο ιστορικό βελτίωσης της ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίησης των μελών της ομάδας της, αλλά και εταιρικής οικονομικής απόδοσης.

Κατέχει πτυχίο BSc Hons στο Management & Marketing, από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Στο παρελθόν, διετέλεσε Διευθύντρια Operations του Parklane Resort & Spa, του Hilton Diagonal Mar στη Βαρκελώνη και του Hilton Cyprus, καθώς και Διευθύντρια F&B στο Hilton Amsterdam, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις θέσεις που κατείχε.  

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, είναι μέλος της αλυσίδας Marriott International και ανήκει στην οικογένεια της MHV που είναι ο κοινός επενδυτικός βραχίονας των Invel Real Estate, Prodea Investments και Yoda Group και δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς Τουρισμού και Ανάπτυξης Γης.

Σε εταιρική ανακοίνωση για τo έργο που αναλαμβάνει η κυρία Ιωαννίδου, ο CEO της ΜΗV, Χάρης Μιχαήλ, αναφέρει: «Η MHV εμπιστεύεται στην κυρία Ιωαννίδου ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του χαρτοφυλακίου της, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα διαπρέψει στην επίτευξη των μεγαλεπήβολων στόχων που έχουμε στην ατζέντα μας για το Parklane Resort & Spa».

Η εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει επιπλέον ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού σε θέσεις κλειδιά, το οποίο είναι απαραίτητο για την στελέχωση των εν εξελίξει σχεδίων της.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close