Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Για ουζάκια, μεζεδάκια και ρεμπέτικη μουσική στο νέο στέκι της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2021

Η παλιά Λεμεσός διαθέτει πολλά ταβερνάκια και στέκια όπου μπορούμε να πιούμε και να φάμε, να ακούσουμε ζωντανή μουσική και να περάσουμε όμορφα. Το καθένα μάλιστα από αυτά, διαθέτει εκείνα τα δικά του, μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό!

Ακριβώς δηλαδή όπως και η νέα άφιξη της πόλης, που ξεχωρίζει με το χαρακτηριστικό όνομά της αλλά και τη φιλοσοφία της! 

Ονομάζεται λοιπόν "Ουζερί στη Στετέ", άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες στην οδό Ελευθερίας 46 και απευθύνεται στους λάτρεις του ούζου, των εκλεκτών μεζέδων και της ρεμπέτικης μουσικής.

Στο μενού του θα βρεις μεζεδάκια όπως κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, σαγανάκι τυρί, μπουγιουρντί, φλογέρες παστουρμά, σαλάτες και αλοιφές (τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα κ.λπ.), θαλασσινά (γαύρος, μύδια) και κρεατομεζέδες (σπετζοφάι, λουκάνικα, κοτόπουλο τηγανιά) που θα συνοδεύσουν ιδανικά το ούζο, το κρασί ή την μπίρα σου! 

Πρόκειται για ένα μαγαζί που στήθηκε με μεράκι και πολλή αγάπη στο κέντρο της Λεμεσού από ανθρώπους που θέλουν να αναβιώσουν μαζί με όλους εμάς εποχές, γεύσεις, συνήθειες και πάνω απ’ όλα αυθεντική απόλαυση.

Στο ουζερί η Στετέ η γεύση γράφει τη δική της ιστορία ή μάλλον συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται μέσα από παραδόσεις που επιβιώνουν στον χρόνο.
 
Για κρατήσεις 97 771429.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close