Shopping , News

Στο MYMALL Limassol θα βρεις τα δώρα που στερήθηκες...

Τα όσα στέρησε η Πανδημία αναδεικνύονται αυτά τα Χριστούγεννα στo MYMALL Limassol

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021

Το MYMALL της Λεμεσού, για άλλη μια χρονιά, επανέρχεται με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη εορταστική καμπάνια, προκειμένου να αναδείξει ότι τα πραγματικά αληθινά δώρα είναι αυτά που στέρησε από τους ανθρώπους η πανδημία, με τους διάφορους περιορισμούς και τα ποικίλα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19. 

Μια ζεστή αγκαλιά, ένα φιλικό χάδι και ένα τρυφερό φιλί, στα οικεία και αγαπημένα πρόσωπα, αποτελούν την ουσία των εορτών και ταυτόχρονα τα ανεκτίμητα δώρα της ανθρώπινης επαφής που έλειψαν σε όλους.

Ακόμα και αν η πολυπόθητη κανονικότητα δεν έχει επέλθει, στην εορταστική καμπάνια του MYMALL της Λεμεσού εικονοποιείται η πραγματική αξία και η ουσία των εορταστικών δώρων, που δεν είναι άλλη, από την ανιδιοτελή προσφορά αγάπης και αναγνώρισης στα άτομα που έχουν τον σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή του καθενός.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή σε αυτά τα πολύτιμα δώρα είναι το χαμόγελο και ενίοτε τα δάκρυα της χαράς, που δίνουν νόημα στα Χριστούγεννα και δικαιολογούν την ανυπομονησία για την πιο όμορφη και λαμπερή εποχή του χρόνου.

Με την παρακίνηση να στολιστούν οι καρδιές με ευγνωμοσύνη και να λάμψει η πλάση από τα χαμόγελα, το MYMALL της Λεμεσού αποτελεί τη βάση όπου οι χριστουγεννιάτικες στιγμές, με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα, αποκτούν το αληθινό τους νόημα, γεμίζοντας τον χρόνο με αξία και αναμνήσεις.

Το MYMALL της Λεμεσού με αίσθηση ευθύνης του χρέους του προς το κοινό του παρέχει ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον προς όλους τους επισκέπτες του, τηρώντας με ευλάβεια, αυστηρότητα και προσοχή όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και εφαρμόζοντας πιστά τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, έτσι ώστε να μπορεί στις εγκαταστάσεις και στα καταστήματα που φιλοξενεί να μεταφέρει τον παλμό της χριστουγεννιάτικης αύρας και να υποδεχθεί στολισμένο με λαμπρότητα και εορταστική διάθεση τον κόσμο που θα επιλέξει να το επισκεφτεί.

Το MYMALL της Λεμεσού αυτά τα Χριστούγεννα έχει μετατραπεί σε έναν εορταστικό καμβά χριστουγεννιάτικης κάρτας, όπου ο καθένας θα καταγράψει με τα αγαπημένα του πρόσωπα όσα του έλειψαν και ποθεί, ενώ ταυτόχρονα θα βιώσει τη μαγεία των εορτών αποκτώντας τα δώρα τα οποία στερήθηκε, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς και επενδύοντας αμέτρητα συναισθήματα ελπίδας και αγάπης για μια νέα χρονιά με περισσότερες αγκαλιές, φιλιά και αληθινές στιγμές με όσους δίνουν ουσία και περιεχόμενο στην κάθε τους μέρα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close