10 February-16 February 2022
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα , Συνεχίζονται

Spider-Man: No Way Home

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Η ταυτότητά του αγοριού της διπλανής πόρτας αποκαλύπτεται, και έτσι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων η ζωή όχι μόνο του 17χρονου Peter Parker, αλλά και των αγαπημένων του.

Ο κίνδυνος και το χάος που περιτριγυρίζουν τον Spider-Man, οδηγούν τον Peter να ζητήσει τη βοήθεια του Doctor Strange. Ο Strange επιστρατεύει το ξόρκι της διαγραφής από τη μνήμη, αλλά όταν ο Peter καταλαβαίνει ότι έτσι η MJ, ο Ned, η θεία May και ο Happy θα ξεχάσουν πως εκείνος είναι ο Spider-Man, αποφασίζει να επέμβει.

Αλλάζει τις παραμέτρους στο ξόρκι του Strange και ανοίγει το κουτί της Πανδώρας. Έτσι, εισχωρεί στο MCU οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε σύμπαν ξέρει ότι ο Peter Parker είναι ο Spider-Man. O Strange συγκρατεί το ξόρκι πριν περάσουν αμέτρητοι επισκέπτες, αλλά δυστυχώς για τον Peter, όσοι πρόλαβαν να έρθουν είναι εχθροί του Spider-Man από άλλα σύμπαντα. Τώρα, ο Peter πρέπει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους αντιπάλους του από όλα τα σύμπαντα, ενώ προσπαθεί να προστατεύσει το μέλλον της MJ και του Ned. Σε αυτή την τρομακτική κλιμάκωση της ιστορίας του Peter Parker, ο νεαρός θα κάνει θυσίες που μόνο ένας υπερήρωας καλείται να κάνει για να σώσει τους άλλους

O Tom Holland επιστρέφει στο ρόλο του Spider-man, συνοδευόμενος και πάλι από την αγαπημένη του Zendaya.  Η Marvel χρησιμοποιεί το χωροχρονικό πανδαιμόνιο για να επαναφέρει στην οθόνη εμβληματικούς χαρακτήρες από το κινηματογραφικό ιστορικό του Spider-man, μεταξύ των οποίων ο Green Goblin του Willem Dafoe και ο Dr. Octopus του Alfred Molina.

 

 

Καθ 19.30

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close