Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γιορτές με brunch, γλυκά, εκλεκτά platters και καλό κρασί στο κέντρο της πόλης!

Loukou bakery:Ένας χώρος με ιστορία, πολλές γεύσεις και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021

Το ταξίδι του Loukou bakery, confectionary & more ξεκίνησε το 2014, όταν και έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, κερδίζοντας τις καρδιές μας με τις δημιουργίες του! Ένα εργαστήρι γεύσεων όπου εκεί μπορείς να βρεις απίθανα donuts, φρέσκα σάντουιτς, αρτοποιήματα και γεύματα, παρασκευασμένα καθημερινά από τα καλύτερα υλικά και με τα πιο εύγευστα ψωμιά που ψήνει ο φούρνος του.

Από τότε, μέχρι και σήμερα το φημισμένο Loukou bakery μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, πολλά ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα όλα καθημερινά στο εργαστήρι του, και κυρίως πολλούς φανατικούς λάτρεις.

Ωστόσο μετρά και ένα ακόμα εντυπωσιακό Loukou bakery, το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγους μήνες αυτήν τη φορά στο κέντρο της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στην οδός Θεμιστοκλή Δέρβη και το οποίο αγκαλιάστηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αποκτώντας φανατικό κοινό που το επισκέπτεται καθημερινά για μεσημεριανό, καφέ, γλυκό το απόγευμα αλλά και brunch τα σαββατοκύριακα! 

Όλο γεύση!
Αποκλείεται να μην έχεις γευτεί τις πάμπολλες επιλογές σε donuts, που φτιάχνονται με πολύ μεράκι, σε δεκάδες γεύσεις, με γλάσο, γέμιση, με ποικίλα χρώματα, γεύσεις και στυλ! Όσο δε για τις αλμυρές πίτες του, τα γκουρμέ σάντουίτς του, τις ολόφρεσκες σαλάτες του, τον μυρωδάτο καφέ του... Όπως απίθανο θεωρείται και το να μην έχεις δοκιμάσει τις γιορτινές δημιουργίες του, που έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και στα δύο μαγαζιά! Γιορτινά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γλυκά, μπισκότα κ.ά.... όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Η δε βασιλόπιτα που ετοίμασαν, για την υποδοχή του νέου χρόνου, είναι παραδοσιακή, μυρωδάτη και απαραίτητη για κάθε τραπέζι.

Η πιο γιορτινή και γευστική συνάμα όμως εμπειρία σε περιμένει στο ολοκαίνουριο μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί πέρα από λαχταριστά γλυκά σε περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις! Καταρχάς το μαγαζί έβαλε τα γιορτινά του και σε μία πραγματικά ζεστή και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, υποδέχεται εσένα και την παρέα σου, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με απίστευτες επιλογές σε brunch, ποικιλία από σαλάτες, άψογα και καλοφτιαγμένα platters με τυριά και αλλαντικά, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με καλό κρασί! 

Φέτος τις γιορτές λοιπόν επιλέγουμε το Loukou για την πιο ζεστή και άκρως γευστική εμπειρία! 

(77 787007) Tσερίου 97, Στρόβολος.
(22 260233) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία, Λευκωσία.
FacebookLoukou bakery, confectionary & more
Instagramloukou.bakery

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close