Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4+1 λόγοι που το Eat App είναι το καλύτερο δώρο για τα εστιατόρια αυτά τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και των δώρων.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2021

Η εορταστική περίοδος επιτέλους έχει φθάσει και αναμφίβολα τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη εποχή για μικρούς και μεγάλους, με χιλιάδες ανθρώπους να θέλουν να το ρίξουν έξω για να γιορτάσουν (πάντα με ασφάλεια εννοείται). 

Την τιμητική τους έχουν πάντα τα εστιατόρια που δεν προλαβαίνουν να κάνουν κρατήσεις για τους πελάτες τους, θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους, με τη γιορτινή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει στον χώρο τους αλλά και τις μοναδικές συνταγές και εδέσματα. Με άλλα λόγια, αυτοί οι άνθρωποι δεν βιώνουν τα Χριστούγεννα όπως τα βιώνουμε εμείς. Δεν έχουν χρόνο να περιμένουν τον Άγιο Βασίλη ούτε το δώρο κάτω από το δέντρο, αφού έχουν να κάνουν τις ετοιμασίες τους για να υποδεχθούν το κοινό τους.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ένα εστιατόριο πρέπει να καταφέρει να λειτουργεί σωστά αλλά και να κρατά την ποιότητα στο φαγητό και την εξυπηρέτηση. Πρέπει επίσης να είναι σε θέση να καρπωθεί τα οφέλη που προσφέρει η εορταστική περίοδος και να μετατρέψει την εισροή των επισκεπτών του σε πιστούς πελάτες. Αυτό μπορεί να το πετύχει εύκολα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Eat App - Το δώρο που περιμένει τους εστιάτορες κάτω από το δέντρο!
Το να μπορεί ένας επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία στον πελάτη του, αυτό σίγουρα τον κάνει να ξεχωρίζει. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτή τη μοναδική ικανότητα μπορεί να προσφέρει το Eat App, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες διαχείρισης κρατήσεων εστιατορίων στον κόσμο. Το Eat App δίνει στους εστιάτορες τη δυνατότητα να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους επισκέπτες τους όχι μόνο την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αλλά για όλο τον χρόνο. Αυτό κι αν είναι δώρο!

Ένα εργαλείο που σας «ακούει» και σας «προτείνει» ενέργειες
Το Eat App έχει τη δυνατότητα να μαζεύει πολύτιμα δεδομένα για το εστιατόριό σας και σας προτείνει δράσεις που θα βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία της επιχείρησης. Για παράδειγμα, το σύστημα μπορεί να σας ειδοποιήσει για τα ποσοστά των κρατήσεων που δεν εμφανίζονται και έτσι να επεξεργαστείτε το μοντέλο που ακολουθείτε για τις κρατήσεις σας.

Γνωρίζοντας τον πελάτη
Με το Eat App, ο επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης επενδύει σε ένα λογισμικό διαχείρισης που περιλαμβάνει ενσωματωμένο CRM που συλλέγει real data των πελατών κτίζοντας έτσι το προφίλ τους για καλύτερη εξυπηρέτηση. Με άλλα λόγια, θα γνωρίζει πόσα ξοδεύουν, το αγαπημένο τους πιάτο, τις διατροφικές τους προτιμήσεις, τυχόν αλλεργίες, τα γενέθλιά τους και πολλά άλλα.

Σας δείχνει ποιος σερβίρει τα τραπέζια in real time
Το Eat App προσφέρει τη δυνατότητα στον εστιάτορα ή στον μάνατζερ του εστιατορίου να βλέπει σε πραγματικό χρόνο ποιος ή ποιοι εξυπηρετούν τα τραπέζια. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να κατευθύνει και να διαμορφώσει την εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη και να σώσει μια κατάσταση σε περίπτωση κάποιου λάθους.

Βρείτε τους πελάτες σας εκεί που βρίσκονται καθημερινά! Online!
Ένα καίριο πρόβλημα που πρέπει να λύνουν τα εστιατόρια είναι να έχουν την ευελιξία να βρίσκουν τους πελάτες τους online, παρά να περιμένουν από τους πελάτες τους να τους βρουν. Με το Eat App, οι εστιάτορες μπορούν να συνδέσουν το λογισμικό με τα διαδικτυακά κανάλια τους, μετατρέποντάς τα σε πολλαπλά συστήματα κρατήσεων για τους πελάτες τους αλλά και πιθανούς πελάτες που βρίσκονται τις πλείστες ώρες της ημέρας online. Μέσα από αυτούς τους αυτοματισμούς, εφαρμόζεται μια απλουστοποίηση στη διαδικασία της κράτησης, κάτι που θα γλιτώσει στον εστιάτορα πολύτιμο χρόνο μακριά από το τηλέφωνο και το σημειωματάριο όταν παίρνει τις Χριστουγεννιάτικες τους κρατήσεις και όχι μόνο.

Τα πάντα είναι Marketing! 
Επιπρόσθετα, το Eat App προσφέρει τη δυνατότητα για στοχευμένες email marketing καμπάνιες προς το κοινό που ενδιαφέρει τον εκάστοτε εστιάτορα, βοηθώντας τον να περάσει τα μηνύματά του ανά πάσα στιγμή.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και των δώρων. Για έναν εστιάτορα, το Eat App μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που πήρε ποτέ!

Learn More: restaurant.eatapp.co
Email: Info@eatapp.com.cy
Tel: 99778767
Facebook page: Eat App Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close