Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

6 τέλεια μπαράκια για έξοδο τις γιορτές

Πού να βγεις στη γιορτινή Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2021

Λίγες ώρες μας χωρίζουν μόλις από την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και οι γειτονιές σε όλες της περιοχές του νησιού μας έχουν «ντυθεί» με τα γιορτινά τους.

Όπως και τα καθιερωμένα στέκια σε καθεμία από αυτές που καλούν για απολαυστικές εξόδους για απογευματινό κρασάκι ή βραδινό ποτό και ccoktails με τους φίλους.

Ginery
Ένα καινούργιο μπαράκι με απίστευτα κοκτέιλ που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο, έχει κλέψει τις εντυπώσεις κι όλη η Λευκωσία μιλάει γι΄ αυτό και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το νέο στέκι μας. Βρίσκεται σε έναν πολύ όμορφο χώρο (και για να σε προλάβουμε, ναι είναι ιδανικό για τα Instagram stories σου), σερβίρει τρομερά ποτά και πάνω απ’ όλα προτείνει κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για το Ginery, το οποίο έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά της Λευκωσίας και σε περιμένει, για να σου σερβίρει αξέχαστες συνταγές από τα πιο εκλεγμένα Gin. Το Ginery σε υποδέχεται από τις 10:00 το πρωί καθημερινά, καθώς προσφέρει τον εξαιρετικό καφέ της εταιρείας Flow τον οποίο μπορείς να συνδυάσεις με διαφορά πιάτα πρωινού. Στη συνέχεια, τον καφέ και το πρωινό, δίνουν τη θέση τους σε μία τεράστια γκάμα ποτών και cocktails, τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις! Μαζί με τις πολλαπλές επιλογές σε Gin, λοιπόν, το Ginery προσφέρει μοναδικές συνταγές ιταλικής κουζίνας, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου, όπως Homemade Pizzas, Ravioli Bites και platters to share... Ένας προορισμός όπου θα θέλεις να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά, αφού οι επιλογές είναι αμέτρητες από καφέ, ποτό και φαγητό. Κάνε την κράτησή σου online μέσω Instagram theginerybar ή Facebook The Ginery.
(99 554030 / info@theginerybar.com) The Ginery Bar, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 3, Λευκωσία.

Joy Downtown
Το ντιζαινάτο μαγαζί που βρίσκεται σε μια προνομιούχα στοά, αυτήν του Q City Centre στη Λάρνακα, από τότε που άνοιξε έχει τραβήξει την προσοχή και προκαλεί τις εντυπώσεις, με τις μουσικές επιλογές, τα ποτά και τα πιάτα του. Πόσω μάλλον, τώρα που έβαλε τα γιορτινά του, και σε περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να σε διασκεδάσει. 
(70 003045) Q City Centre, Λάρνακα.

Joel Drinkery
Το Joel έχει την ιδιότητα να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες μέσω της δύναμης της φαντασίας. Με το που θα διαβείς την πόρτα του, μπαίνεις σε ένα χώρο βγαλμένο από παρελθόν, που υπόσχεται να σε ταξιδέψει στους πιο απίστευτους προορισμούς. Το δάπεδο σε ασπρόμαυρο μοτίβο, οι τοίχοι με τους μεγάλους καθρέφτες, τους πίνακες και τα υπέροχα φωτιστικά και η διακόσμηση με μοναδικά γεωμετρικά designs δίνει ένα Retro χαρακτήρα στον χώρο βγαλμένο από τα 20s. Ακόμη όμως, δεν σου είπαμε το καλύτερο! Το Joel επέστρεψε με ανανεωμένο μενού με Signature Cocktails και Small Βites που θα σε καταπλήξουν. Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων συστήνουμε τα cocktails ‘Phosphorous’ και ‘Humble’, ενώ για τους κλασικούς τύπους προτείνουμε κλασικά cocktails όπως το Negroni και το παλαιωμένο Old Fashion με την υπογραφή Joel. Φυσικά, επιβάλλεται η συνοδεία τους από ξεχωριστές γαστρονομικές γεύσεις που θα συνοδεύσουν το ταξίδι σου στη διαφορετικότητα.
(99 767076) Ερμού 106-108, Λάρνακα. 

Patio Cocktail Bar
Το Patio Cocktail Bar είναι ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της πρωτεύουσας, το οποίο μάλιστα  αποτελεί ορόσημο για τη νυχτερινή ζωή της πόλης, την οποία άλλαξε ριζικά από τότε που έκανε δυναμικά την εμφάνισή του! Μετρά ήδη πολλές διακρίσεις, ανάμεσα τους και τη βράβευσή του ως Καλύτερο Bar/Restaurant στα Cyprus Eating Awards 2019, αλλά και πολλούς φανατικούς λάτρεις της διασκέδασης, που το έκαναν στέκι τους! Φημισμένο λοιπόν για τα υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια στα οποία μπορεί να σε παρασύρει αλλά και για το άψογο ταίριασμα κοκτέιλ και φαγητού, το Patio σε περιμένει αυτές τις γιορτές στην παρέα του! Με πολύχρωμη αισθητική και μια αύρα ασιατική! Το Patio Cocktail Bar διαθέτει πολύχρωμη, εναλλακτική αισθητική, την οποία την οφείλει στα χαρακτηριστικά παραθυρόφυλλά του, ένα σικάτο πολυέλαιο, και καλαίσθητα φωτάκια, καθώς επίσης και μια αύρα από Λατινική Αμερική, απ’ αυτές τις παρεΐστικες, τις λιγάκι μποέμ, που σε αγκαλιάζουν και θες να γυρίσεις ξανά και ξανά. Εδώ θα πιεις signature κοκτέιλ, εμπνευσμένα και άκρως δημιουργικά, όπως ακριβώς είναι και η κουζίνα του, η οποία σου σερβίρει εξαιρετικές επιλογές φαγητού Nikkei κουζίνας (συνδυασμός της περουβιανής με τη γιαπωνέζικη κουζίνα), που καταφέρνει να εντυπωσιάσει και τους πιο επιλεκτικούς ουρανίσκους. Πέρα από τις αξέχαστες γευστικές απολαύσεις, το Patio υπόσχεται και μουσική.
(22664488) Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.


SOHO. 79 Bar
Eίναι μία από τις πιο γευστικές προτάσεις στο κέντρο της Πάφου... μιας και εδώ ο συνδυασμός σούσι και κοκτέιλ είναι η ειδικότητά του. Στον κομψό και φιλόξενο εσωτερικό του χώρο με το μοντέρνο ντιζάιν και το μοναδικό μπαρ, θα δοκιμάσεις νόστιμο σούσι, αλλά και κάποιες πολύ ιδιαίτερες επιλογές (όπως bao buns, platters, σαλάτες κ.ά.) που ταιριάζουν γάντι με την προσεκτικά επιλεγμένα cocktail list που έχουν φτιάξει. Σημείωσε μάλιστα ότι έφτιαξαν πρόγραμμα για τις γιορτές, με μουσική από DJ.
(70007929) Πάφου Χρυσάνθου 79, Πάφος. 

highandwet
To High and wet Σουβενίρ bar θα το βρεις σε ένα παλιό αρχοντικό στον πυρήνα του Παλιού Στροβόλου. Ένα όπως αυτοχαρακτηρίζεται neon Kitsch bar κρυμμένο σε ένα παραδοσιακό σπίτι, με αυλή! Το σέξι, δημιουργικό και πολύ πρωτότυπο Βar souvenir λοιπόν μας θέλει χαλαρούς και σε απόλυτα γιορτινό mood να απολαμβάνουμε κοκτέιλ, παρέα με ανεβαστική μουσική από DJs. 
(https://www.highandwet.com/bar-souvenir) Προδρόμου 2, Στρόβολος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close