Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2014
Παρόλο που εδώ στην Κύπρο έχουμε μια αναμφισβήτητα υπέροχη σχέση με το φαγητό, δεν έχουμε ακόμη εξοικειωθεί με τη "food market" φιλοσοφία, που εξαπλώνεται εδώ και καιρό σ’ όλη την Ευρώπη.
Καιρός ήταν όμως να το ζήσουμε κι εμείς! Το 1ο Fork Food Market άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα φρέσκο κόνσεπτ το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα "υπαίθριου φεστιβάλ". Στο πλαίσιο εν λόγω φεστιβάλ φιλοξενούνται σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, που ετοιμάζουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια μας, σε μια τη διαδικασία που συνδυάζει φαγητό και ποτό με μουσική και μπόλικο μεράκι. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα!
Η τοποθεσία που θα γίνεται το Fork Food Market θα ανακοινώνεται κάθε φορά μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης.
Ζήσε την εμπειρία σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο μοναδικό FORK FOOD MARKET θα προσφέρονται λαχταριστά Burgers με beef, ή με beetroot και abocado, αυθεντικά Burritos με beef, chicken, or veggie, ταϊβανέζικα Gua Bao με σολομό, ή χοιρινό, ιταλικά Αrancini με μοτσαρέλα, ή προσούτο, Jamaican Jerk Clicken, yummy pulled pork sandwich, απίθανα γλυκά Churros.
"Ψηθείτε" λοιπόν, για κάτι πολύ διαφορετικό και ακολουθήστε την κινητή "φαγητο-αγορά" όπου κι αν βρίσκεται! Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις από τις σελίδες του FORK FOOD MARKET στο facebook (facebook.com/forkcy), twitter (twitter.com/forkcy) και instagram (instagram.com/forkcyp) και... καλή σας όρεξη!
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
11 Ιουλίου 2014
Σχετικά
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας