Bars & Clubs , News & Events

6 parties για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάςπροδιαθέτει«παρεΐστικη» ατμόσφαιρα και πολλά αυθεντικά χαμόγελα.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι μέρες των γιορτών, θέλουμε να μας βρίσκουν με εκείνους με τους οποίους περνάμε καλά.

Εκείνες τις Παραμονές των παιδικών μας χρόνων που γελούσαμε με τις κωμικοτραγικές οικογενειακές στιγμές, εκείνα τα πάρτι στα φοιτητικά διαμερίσματα ή εκείνα τα ρεβεγιόν με λίγους –ή και περισσότερους, αλλά πάντα- καλούς φίλους. 

Αυτά θέλουμε!

Γι' αυτό και εμείς εδώ στο Check In Cyprus φροντίσαμε να καταστρώσουμε έναν μίνι «οδηγό» για να γιορτάσετε έξω, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την έλευση της νέας χρονιάς.

Πάρε μολύβι, χαρτί και...έφυγες!

Μουσείο Cafe Bar Resto
Το Μουσείο Cafe Bar Resto το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Δερύνεια και αποτελεί το all day στέκι για το νεαρόκοσμο (και όχι μόνο) σου έχει ετοιμάσει το πιο ξέφρενο πάρτι για να υποδεχθείς το 2022. Το πάρτι στο χωριό αρχίζει από νωρίς (15:00) και οι Δερυνειώτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τσιμπήματα, σαμπάνια και ποτό σε μια άκρως φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Οι DJ Deeno και DJ Stelios Panagopoulos θα αναλάβουν την διασκέδαση σου βάζοντας φωτιά στα decks με όλες τις επιτυχίες που αγαπάς και που φαντάζεσαι.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 23 102771.

Sohne all day
To Sohne all day το οποίο από την πρώτη στιγμή που έχει κάνει την εμφάνιση του έχει αγαπηθεί και έχει καθιερωθεί το απόλυτο chill out bar στην Λευκωσία. Το νέο στέκι έβαλε τα γιορτινά του και σε προσκαλεί στα πιο γιορτινά meet ups με τους φίλους σου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Νωρίς-νωρίς λοιπόν θα σερβίρει πλούσιο brunch και early drinks απολαμβάνοντας παράλληλα και τις μουσικές επιλογές από τον DJ Evgenio Petsa.
Κάνε έγκαιρα την κράτηση σου στο 94 041351.

Μεζεδοπωλείο ο Πεζόδρομος
Αν πάλι θες κάτι πιο festive που οδηγεί σε τρικούβερτο γλέντι τότε το Μεζεδοπωλείο ο Πεζόδρομος στη Λευκωσία είναι μια καλή επιλογή. Το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς από τις 22:00 ο Νίκος Βεζυράκης με την λύρα του και ο Εύρος Αντωνίου στο τραγούδι θα στήσουν ένα μουσικό πάρτι που θα το θυμάσαι για πολύ καιρό. Σημείωσε και αυτό: Θα πρέπει να βρεθείς μια ώρα πιο νωρίς εκεί (21:00), διότι ο πλούσιος μπουφές του μεζεδοπωλείου σε περιμένει για να απολαύσεις μια ξεχωριστή βραδιά και ουζάκια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του 2022.
Πληροφορίες και Κρατήσεις: 22 325325/99 100921

Hugo Wine Cocktail & Tapas Bar
Ένα γουστόζικο wine bar στην πολυσύχναστη Έγκωμη στη Λευκωσία, με μια πλούσια κάβα κρασιών, μεγάλη λίστα με κοκτέιλ, πλούσιο εορταστικό μπουφέ και πολλά άλλα θα σε βρουν το βράδυ του ρεβεγιόν παρέα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου σε ένα φουλ εορταστικό πρόγραμμα (21:00).
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22 250035.

Κύκλος Μουσική
Η μουσική σκηνή Κύκλος στη Λεμεσό, σε περιμένει εσένα που αγαπάς τη μουσική και διασκεδάζεις με αυτήν στον ολοκαίνουριο της χώρο. Καταξιωμένοι μουσικοί καταθέτουν την ψυχή και τον αυθορμητισμό τους, σε ένα ποιοτικό και συνάμα κεφάτο μουσικό ταξίδι. Αύριο, λοιπόν, μόλις φας την τελευταία σου μπουκιά από την Βασιλόπιτα και μια ώρα μετά από την έλευση του 2022 (01:00), η μουσική σκηνή Κύκλος ανοίγει τις πόρτες της και σε περιμένει σε ένα αλλιώτικο μουσικό συναπάντημα με τσιμπήματα, platters και άφθονο ποτό. Ο Στέφανος Στεφάνου, η Έλενα Αναγιώτου και ο Γιώργος Ιωάννου υπόσχονται το καλύτερο, μουσικό ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς με έντεχνο και ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο.
Πληροφορίες & κρατήσεις: 25 107230.

Studio Tapas Bar
Το Studio Tapas Bar στη Λευκωσία, σε περιμένει στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του για ένα διαφορετικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Dj Fuzz (00:30) θα μιξάρει τις πιο disco, funk & pop επιτυχίες, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις τα εκλεκτά mix platters από αλλαντικά και τυριά, καθώς και τις εύγευστες, καλοφτιαγμένες σούπες του.
Κάνε την κράτηση σου στο 99 993815.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close