Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μόλις άνοιξε η (ίσως) πιο ωραία καντίνα της πόλης

Το νέο (σούπερ) food truck της πόλης, είναι γκουρμέ

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2022

Όπως καταλαβαίνεις είμαστε λάτρεις του street food και δεν περνά στιγμή που να μην ψάχνουμε για νέα στέκια, για εκείνο το "γρήγορο" που θα μας φτιάξει τη διάθεση!

Και ψάχνοντας, πέσαμε πάνω στο Train Food Street Gourmet, το food truck που αποτελεί την πιο φρέσκια και εναλλακτική πρόταση στη Λεμεσό, αλλά έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς και… ένα άκρως ενδιαφέρον μενού.

Πρόκειται για μια απίστευτη καντίνα την οποία θα συναντήσεις έξω από την υπεραγορά Σκλαβενίτης στην οδό Πάφου στα Πολεμίδια) και σερβίρει από burger μέχρι σάντουιτς και γλυκά, όλα στην πιο γκουρμέ τους εκδοχή.

Από το σούπερ δροσερό design της καντίνας, μέχρι τα φρέσκα προσεγμένα υλικά, με σαφή προσανατολισμό στη γκουρμέ φιλοσοφία του street food, και φυσικά γνώσεις και πάθος για την μαγειρική, θα δεις πόσο τέλεια η κινέζικη πάπια με την κουμανταρία (δοκιμάζοντας το Duffy sandwich) και τα καβουροπόδαρα με την ιαπωνική πίτα τάκος και το τυρί κρέμα (στο crab sushi sandwich).

Όσο δε για τα γλυκά επιδόρπια, αυτά θα σε ενθουσιάσουν ακόμα περισσότερο, μιας και εδώ θα σου φτιάξουν τα διάσημα ισπανικά churros αλλά και γλυκιά πίτσα, που ξετρελαίνει τους πάντες!

Για να το βρεις δεν έχεις παρά αν περάσεις από την περιοχή ή να ενημερώνεσαι από τη σελίδα του στο facebook

Τρ-Κ 17.30-22.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close